star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 064 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 064 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 90m²


Ár:

65 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

A Balatontól karnyújtásnyi távolságra és a  Velencei-tó partjától mindössze 10 percre egy nyugodt , csendes településen kínálunk eladásra gyönyörű környezetben egy 90 m2 alapterületű 3 szobás jó kialakítású családi fészket.

Az ingatlan Agárdtól mindössze 3 , Székesfehérvártól 10 és Gárdony központjától is csak 5 kilométer  és a Balatontól is mindössze 43 kilóméter távolságra található.

A házat jelenlegi tulajdonosa az elmúlt 4 évben újította fel, ide egy tisztasági festés után tényleg csak be kell költöznie.

A hatalmas árnyas udvar nyáron gyermekei önfeledten játszhatnak miközben ön a hatalmas teraszról figyeli őket, vagy éppen a grill nyújtotta sütögetés közben baráti beszélgetéseket folytatna vendégeivel.

A házzal szemben hatalmas jól felszerelt játszótér található, ahová gyermekei akár ki is mehetnek játszani.

A település átmenő forgalomtól mentes ez által igen biztonságos és csendes életteret biztosít az itt lakóknak, de ha még is nyüzsgésre vágyna a család ,akkor kerékpárra pattanva a biztonságos kerékpárúton rövid tekerés után Agárd pezsgő életében találja magát az ember.

A település a főváros felől és Székesfehérvár felől egyaránt az M7-es autópályáról közelíthető meg a leggyorsabban, de a 7-es számú főúton haladva a Velencei-tó partján is végi autózhat az ember.

Dinnyésen több híres látnivaló is megtalálható, ilyen például a méltán híres Várpark, ahol hazánk várait tekintheti meg az érdeklődő kicsinyített formában.

Jöjjön el tapasztalja meg a település által nyújtott biztonságot sugárzó csendes légkört.

Garantálom szerelem lesz első látásra!


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6591173


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 064 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 722 222 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Baglyos Tímea Csilla referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591173. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.