star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 60m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

GÁRDONY, családi házas övezetében eladó egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ 1 számú 60 nm-es, 2 szoba+nappalis, amerikai konyhás, spájzos, körülkerített KERTKAPCSOLATOS, társasházi lakása, gépkocsi beállóval együtt.
Ár: 59,90 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805
!!!! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS - SAJÁT KERTTEL !!!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Ikerház 2 db azonos méretű, de eltérő elrendezésű házat foglal magába, mindegyik házhoz gépkocsibeálló tartozik.
Stílusát tekintve letisztult, kellemes narancs és barna homlokzati színnel, mediterrán jelleggel.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Építés anyaga Porotherm tégla, nyeregtető Leier cserépfedéssel, műanyag homlokzati nyílászárók 3 rétegű üvgezéssel, fa szerkezetű beltéri ajtók, fűtés Solar rendszerű elektromos fűtés mely a padlóban került kiépítésre.
LAKÁS JELLEMZŐI:Elrendezése: előtér, tágas nappali/étkező és konyha egy légtérben, fürdő és WC külön helyiségben, 2 db szoba, illetve egy spájz-tároló. A nappaliból pedig egy 10 nm-es terszra tudunk kilépni.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 59,73 nm
Előtér: 2,27 nmWC: 1,5 nmFürdőszoba: 5,14 nmKonyha/étkező/nappali: 25 nmTároló: 2,42 nmSzoba 1.: 10,35 nmSzoba 2.: 11,55 nmKözlekedő: 1,5 nmTerasz mérete: 10,08 nm
Ingatlanhoz tartozó bruttó telek terület: 127 nm
FOTÓK A MÁR FELÉPÜLT HÁZAKBAN KÉSZÜLTEK!
INGATLAN HELYSZÍNE:
Gárdony családi házakkal ölelt részén találjuk azt a zsákutcát ahol épül ez az ikerház. Utcában kizárólag újépítésű ingatlanok találhatóak, amik az elmúlt években kerültek átadásra.
Elhelyezkedését nézve ideális, a vasút állomástól elég távol, hogy a zaj ne jelentsen gondot, de mégis gyalogosan megközelíthető távolságban. Közelben található még pékség, fagyizó, benzinkút és természetesen bevásárlásra alkalmas bolt, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet – vagy akár a nyaralást.
KIKNEK AJÁNLOM:
Átgondolt és ésszerű elrendezésének köszönhetően éppen úgy alkalmas egy gyerekes családok, párok vagy egyedülállók napi életterének, mint idény jelleggel lakott nyaralóként használva azoknak akik csak néhány hetet szeretnének eltölteni a Velencei tó partján.
Az ikerház úgy került kialakításra, hogy a két házrészben lakók egymást ne zavarják, egymástól függetlenül megközelíthetőek, azaz nem járnak át egymáson.
Mindkét házrészhez tartozik külön – körbekerített – kertkapcsolat valamint 1 db autó beállására alkalmas beálló. Kertkapcsolatnak köszönhetően akár egy nyár esti bográcsozás vagy szalonnasütés is könnyedén kivitelezhető a család nagy örömére.
Ár: 59,90 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805 A LAKÁS KÉSZ, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607127


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 998 333 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Zoltán referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607127. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.