star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 107 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 107 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 150m²


Ár:

145 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Gárdonyban, festők utcáiban, kertvárosi környezetben eladó egy kétgenerációs, 5 szobás, FEDETT TERASZOS, 150m2-es családi ház, GARÁZZSAL, KERTI KIÜLŐVEL, dús növényekkel teli kertben.
A két lakóegység kialakítását egymást nem zavaró bejárással oldották meg.
A kisebb lakrész 27,8m2, áll egy konyha-étkező-nappaliból, zuhanyzós fürdőszoba -WC-ből és egy hálószobából. Déli fekvése, világos, napos helységei vidámságot tükröznek.
A nagyobb lakórészbe a garázsból is közvetlen bejárhatunk. Kamrából a közlekedőbe és már a nappali étkezőben is vagyunk. Itt elszeparálva de egy légtérben van együtt a konyhával. Tágas ajtók nyílnak a fedett erkélyre és két különálló hálószobára. Egy fürdőszoba, egy külön WC és egy kazánház nyílik a közlekedőből.
Kertben egy fedett kiülőn kívül van még egy pergola tetejű is és a kert hátsó részén két faház tárolás céljából.
A ház 2004-ben épült, PTH 30-as téglából, 8 cm-es hőszigeteléssel, vasbeton födémmel és Bramac tetőcseréppel. Műanyag nyílászárókon redőny és szúnyogháló is használatban van.
Fűtése 1 éves modern SAUNIER DUVAL kazánról, radiátoros hőleadással működik. A nappaliban igazi remekmű, egy gyönyörű cserépkályha is ad meleget téli bekuckózásokhoz.
A sok gondoskodással művelt kert fúrt kútról van öntözve. Rengeteg dísznövény és gyümölcsfa található. Magas ágyásokban konyhakerti növények zöldellnek.
Közelben elérhető óvoda, iskola és a termál fürdő is. Kertvárosi csendes környezete tökéletes a home office-ra, vagy akár kerti partikra is.
Az m7 autópályáról az ingatlan 12 perc alatt megközelíthető, Aldi 12perce Vasútállomás 20percre van gyalogosan.

Hívjon, nézzük meg együtt amíg még megvan!

Irodai azonosító : H483729
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
15.9m²
Szoba
8.8m²
Közlekedő
1.1m²
Kamra
4.5m²
Közlekedő
4.76m²
Közlekedő
3.8m²
Szoba
10.5m²
Szoba
11m²
Konyha
7.9m²
Fürdőszoba
5.5m²
Szoba
34.8m²

Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651569


Az általad megtekintett eladó gárdonyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 107 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 966 667 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Körmendi Péter referens a Paraidi Mihály Barna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651569. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.