star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 96 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 703 m²

    telek

Vételár:

71,9 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 96 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 703 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 96m²


Ár:

71 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Agárdon, kiváló elhelyezkedésű, 703 m2 nagyságú telken önálló, tégla falazatú, nettó 87,78m2 lakóterű családi ház eladó. Kiváló közlekedési (az agárdi vasútállomás 10 perc séta), és bevásárlási lehetőségek a közelben ( a Lidl szintén 10 perc gyalogtávra). Az agárdi általános iskola és gimnázium 3 perc távolságra helyezkedik el, és a tópart is rövid sétával elérhető.

A tégla falazatú ház 2008-ban teljes átépítésen esett át. Az átépítés során betonkoszorút, új fafödémet és komplett új tetőszerkezetet kapott, cserépfedéssel. Tágas nappalival ( mely kémény kiépítéssel rendelkezik, tehát kandalló vagy cserépkályha is építhető), amerikai konyhával és egy hatalmas, nagyon világos hálószobával, egy dolgozószobával, valamint sarokkáddal és zuhanyzóval rendelkező fürdőszobával és egy külön WC-vel rendelkezik az ingatlan.

Tartozik a házhoz egy automata kapuval rendelkező szerelőaknás garázs is. A garázsból közvetlen bejutás lehetséges a lakótérbe.
3x16A teljesítményű a villamos hálózat, a fűtést és a melegvizet korszerű kondenzációs Immergas típusú gázkazán szolgáltatja, radiátoros hőleadással minden helyiségben.

A házból kilépve egy kellemes méretű 19 m2 nagyságú teraszra érkezünk, ahonnan gyönyörködhetünk az intim, rendezett, hangulatos kertünkben ami számos értékes növénnyel, és egy kúttal is rendelkezik, ami öntözésre is használható.

Irányár: 71,9M Ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367593


Elhelyezkedés

Gárdony, Agárdi iskola közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653768


Az általad megtekintett eladó gárdonyi (Agárdi iskola közelében) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 703 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 71,9 millió Ft, négyzetméter ára 748 958 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Attila referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653768. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.