star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd, Alsó-Göd

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

90 millió Ft

Eladó ház Göd, Alsó-Göd

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Göd, Alsó-Göd

  • 160m²


Ár:

90 000 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
10 m²

Az ingatlanról:

INGATLANOSOK NEEE KERESTESSENEK

Eladóvá vált családi házunk mely 1978 -ban épült téglából azóta pár átalakítást végeztünk  rajta és le is lett szigetelve.

Parkolni lehet ház előtt , a ház melletti udvari részen és a fedett pincei garázs is lehetséges.

Lakó területe 160 nm 6 szoba mely alá van pincézve, a pincében 4 helyiség található.Az egyik helyiség egy szerelőaknás garázs , majd wc , kézmosóval, a másik helyiség egy vegyes tüzelésű kazán található( mellyel jelenleg a ház fűtve van),a Harmadik részen egy szerelő műhely a negyedik helység bármilyen tárgyak tárolására alkalmas.Ha ház másik oldaláról megyünk egy újabb tároló helyiség található mint pl kerti eszközök tárolására is alkalmas.

A kapun beérkezve egy hosszú beton út vezet egy kiskapun majd egy lépcső segítségével juthatunk a ház bejáratához.

Első szint

A bejárattal szemben van egy előtér, az előtér két felé nyílik, az egyik a konyhába a másik pediga nappaliba.

A konyha át lett alakítva egy saját kézzel ytongból épített konyha mely egy örök darab is lehet( hisz nem ázik szét)A konyhából egy ajtó nyílik a hátsó teraszra mely egy 720 nm -es kertre nyílik mely kiválóan alkalmas kertészkedésre ültetésre , nyáron medence felállítása ,bográcsozás (épített tűzrakóhely van).jelenleg vannak rajta gyümölcs fák, gyümölcs bokor( alma , körte. fekete ribizli, füge)

a Bejárattól pedig jobbra egy nappali található melyből két szoba nyílik és egy fürdőszoba (mely szintén kézzel épített ytongból zuhanykabin és mosdó)az előszobából tudunk feljutni az emeletre.

Emelti szobák

Az emelti részben 2 szoba , zuhanykabinos ,bide-s , wc  , gardrób szekrény található.

A ház padlástérrel is rendelkezik.

Fűtése jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal van megoldva de van terméseztessen gáz is, nincs kikötve így bármikor vissza lehet állítani , csak mi  nem használjuk . A meleg vizet is villany bojler látja el, és főzést is villanytűzhely.

A házhoz közel van a vonat alsógödi gyalog 20-25 perc kocsival 3 perc, középgödi mg 15 perc gyalogközel van iskola (Huzella Tivadar általános Iskola. Németh László Általános iskola), Óvóda (Kastély és fácán óvoda ), Bölcsőde.

Orvosi rendelők,Penny. Cba, szombatokén piac, gyógyszertár, pékség, optika, posta, Gyógyfürdő -strand, gyerekeknek úszás oktatás két helyen is.

Ingatlanosok ne keressenek


Elhelyezkedés

2131, Göd, Alsó-Göd, Kraszna utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6609755


Meleg-Jelentsik Dorottya

Meleg-Jelentsik Dorottya

Hirdető további ingatlanjai
Meleg-Jelentsik Dorottya

Meleg-Jelentsik Dorottya

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6609755

Meleg-Jelentsik Dorottya

Meleg-Jelentsik Dorottya

Hirdető további ingatlanjai
Meleg-Jelentsik Dorottya

Meleg-Jelentsik Dorottya

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Göd, alsó-gödi (Kraszna utca ) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 90 millió Ft, négyzetméter ára 562 500 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Meleg-Jelentsik Dorottya hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609755. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd, Alsó-Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.