star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 108 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 345 m²

    telek

Vételár:

78,9 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 108 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 345 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 108m²


Ár:

78 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Eladó egy ikerház fél Alsógödön, mindössze 5 perc sétára a Dunaparttól. Az ingatlan 2007-ben részesült felújításban, új nyílászárókat, tetőt kapott és teljes körű közműhálózatot kapott. A háznak egy 345 négyzetméteres teleke van, amely szép környezetet kínál.Az ingatlan fűtését kályha és gáz cirkó biztosítja, ami kényelmes otthoni meleget nyújt. A földszinten két szoba és egy fürdőszoba található, míg az első emeleten két további szoba és egy fürdőszoba áll rendelkezésre.Ez az ikerház fél ideális lehetőség lehet azok számára, akik szeretnének közel lenni a Dunaparthoz.

Megtekintés érdekében, vagy felmerülő kérdés esetén keresse irodánkat.

Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel és az ingatlan közvetítés vevőink részére díjmentes.


Elhelyezkedés

Göd, Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633494


+36 30

Ingatlannet kód: NET6633494


Az általad megtekintett eladó gödi (Göd) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 345 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 78,9 millió Ft, négyzetméter ára 730 556 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vede Casa Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633494. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.