star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd, Felső-Göd

  • 114 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 550 m²

    telek

Vételár:

74 millió Ft

Eladó ház Göd, Felső-Göd

  • 114 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 550 m² telek

  • Eladó ház Göd, Felső-Göd

  • 114m²


Ár:

74 000 000 Ft

Építés éve
1968
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m felett
Energia besorolás
H
Erkély, terasz mérete
8 m²
Energia tanúsítvány
Megtekintés

Az ingatlanról:

Felsőgödön családi ház eladó

Tulajdonostól, tehermentesen eladó Felsőgödön, az Ady Endre úton 1968 -ban épült két generációnak is alkalmas családi ház (két külön álló ház 75+39m2). Rendezett környezetben, igény szerint bútorozva is. A fő épület terasszal, két szobából, étkezővel egybekötött konyhából és fürdőszobából áll, tágas előtér vendégfogadásra családi ebédekre alkalmas. A tetőszerkezet és a cserepek valamint a bélelt kémény 1998 -ban teljesen cserélve lett. 

A másik épület egy szoba-, konyha-, előtérből és fürdőszobából áll, egy nagy burkolt / fedett terasszal és egy zárható éléskamra, valamint egy szerszámoskamra is tartozik hozzá. Ennek az épületnek a tetőszerkezete 2010 -ben lett felújítva (kanadai zsindely).

A házak kondenzációs cirkó kazánokkal fűtöttek, dupla thermo üveges fa ablakokkal vannak ellátva redőnnyel és szúnyoghálókkal, fekvéseiknek köszönhetően naposak. Mindkét ház csatornázott, önálló gázmérőórával (dupla ártámogatás igénybe vehető!) rendelkeznek. Mindkét ház kiépített kábeltévével és nagysebességü internettel rendelkezik (T-Com).

Az udvar hátsó részén gyümölcsfák és magaságyások vannak. A kerti eszközöknek külön fedett tároló van létesítve. Az udvar első, utca fronti részét számos évelő növény és díszfák tarkítják. Gépkocsi beállási lehetőség van akár több autónak is. 

A Duna-part 25perc, a vasútállomás 5perc séta, a környéken 150 méteres körzetben Óvoda, élelmiszerbolt, hentes, zöldséges, gyógyszertár, piac, barkácsbolt, pékség, állatorvos található.


Elhelyezkedés

2132, Göd, Felső-Göd, Ady Endre út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6574813


+36 30

Ingatlannet kód: 6574813


Az általad megtekintett eladó Göd, felső-gödi (Ady Endre út ) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 550 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 74 millió Ft, négyzetméter ára 649 123 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Katona Ernőné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574813. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd, Felső-Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.