star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gomba

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó ház Gomba

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Gomba

  • 70m²


Ár:

37 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

TERMÉSZET KEDVELŐK FIGYELEM!!!

Megvételre kínálok egy 1000 m² telekre épült, nettó 70 m², bruttó 140 m², keleti fekvésű, zajmentes helyen lévő, 3 szobás, könnyűszerkezetes családi házat.

A házat a tulajdonos építette 2013-ban, vasbeton alapra, jelenleg kifogástalan állapotban van. Körben műanyag nyílászárók vannak. Az épületre fa födém került, a tetőre Bramac cserép héjazat. A falak 25 CENTIMÉTERES SZIGETELÉSSEL vannak ellátva, így a fűtésre felhasznált fa mennyisége is minimális. Az ingatlanban a jó hőmérsékletért egy VÍZTERES KANDALLÓ felel a nappaliban, onnan van radiátorokba vezetve a hő, de elektromos radiátor is van, illetve a padlófűtés is ki lett alakítva, csak nem használták. A melegvízért NAPENERGIÁS VÍZMELEGÍTŐ felel részben, ez nyáron elég meleg vizet termel, de villanybojlerre van kötve, tehát télen is meg van oldva a melegvíz ellátás. A víz közművesítve van, de van egy fúrt és egy ásott kút is. A háznak kettő emésztője is van. Mindent egybe véve ezért az árért, lehet egy MAJDNEM "ZÉRÓ REZSI" ingatlanja is akár, hiszen ha a kutat használja, akkor csak a villanyért kell fizetnie.

A házba a teraszon át vezet az út, az előtérbe kerülünk, ahonnan a nappali nyílik és egy mosókonyha. A nappaliból kettő 12 m²-es szobába juthatunk, a fürdőszobába vagy a konyhába. Belülről tágas, fényes az ingatlan. A padlás az alsó szinttel megegyező méretű, abból körülbelül 40 m² BEÉPÍTHETŐ lehet. A telek elején egy garázs található, hátul egy szaletli és egy borospince, illetve a teraszról is nyílik egy 9 m²-es tároló helyiség.

A szomszédok nagyon barátságosak, az ingatlan egy gyönyörű, csendes dombságban helyezkedik el, de kocsival 10 percen belül el lehet érni Mendét vagy Gombát is. Monorra az 513 és 514-es volánbusz járattal is el lehet jutni.

Tökéletes természet kedvelőknek vagy olyanoknak, akik szeretnének a városi élettől kicsit elszigetelődni.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365256


Elhelyezkedés

Gomba, Gomba csendes külterületén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632782


+36 20

Ingatlannet kód: NET6632782

Az általad megtekintett eladó gombai (Gomba csendes külterületén) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 541 429 Ft, ami a gombai átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Szénási Lajos referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632782. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gomba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.