star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gomba

  • 84 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Gomba 1. kép

Eladó ház Gomba

  • 84 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Gomba

  • 84m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
2012
Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
2 garázs
Melléképület
van
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap

Az ingatlanról:

Eladóvá vált családi házunk Gombán, a felsőfarkadi részen. A ház 2012-ben épült, összesen 84 nm, kb. 900 nm telek tartozik hozzá, amelyen jelenleg konyhakerti művelést folytatunk. A házon belül amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, wc-fürdő, kamra, tárolóhelyiség és előszoba, valamint odakint fedett terasz van. A ház tárolásra alkalmas padlástérrel is rendelkezik. A telken egy fedett kocsibeálló és egy szerszámos kamra is található, valamint a szomszéddal közös használatú pince is rendelkezésre áll.Az ingatlan vízellátását fúrt és ásott kút biztosítja, a víz bekötésére az utcából lehetőség van. A fűtést fa-és brikett tüzelésű vízteres kandalló biztosítja. A szobák parkettások, a többi helyiség járólapozott. A meleg vizet a fürdőszobában található bojler szolgáltatja. A buszmegálló pár perces séta távolságra van, csendes, nyugodt, zöldövezeti környék. A költözés (legkésőbb nyár végi) oka: a gyermekek életkora és iskolaváltása. Irányár: 39.9 mft. Belterületi lakóingatlan, hitel, csok, stb. képes. Ingatlanirodával már együttműködünk, más ajánlatokat nem kérünk. Az ingatlanról szándékosan nincs kép feltöltve, mivel életvitelszerűen benne lakunk és nem kívánjuk magunkra vonni esetleges rossz szándékú emberek figyelmét... a komoly érdeklődőknek tudunk képet küldeni, valamint esténként és hétvégén tudunk belső megtekintési lehetőséget biztosítani.


Elhelyezkedés

2217, Gomba, Felsőfarkasd utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6640379


Baloghné dr. Seres Krisztina

Baloghné dr. Seres Krisztina

Hirdető további ingatlanjai
Baloghné dr. Seres Krisztina

Baloghné dr. Seres Krisztina

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: 6640379

Baloghné dr. Seres Krisztina

Baloghné dr. Seres Krisztina

Hirdető további ingatlanjai
Baloghné dr. Seres Krisztina

Baloghné dr. Seres Krisztina

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gombai (Felsőfarkasd utca ) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 475 000 Ft, ami a gombai átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Baloghné dr. Seres Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gomba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.