star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyomaendrőd

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 833 m²

    telek

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó ház Gyomaendrőd

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 833 m² telek

  • Eladó ház Gyomaendrőd

  • 180m²


Ár:

29 990 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Gyomaendrőd szívében, egy 180 m2-es családi házat.
A 833 m2-es telken 2 db ingatlan van.
Az egyik ingatlan, mely külön bejáratú 75 m2, 3 szobás, előszoba, fürdőszoba.
A nyílászárók cseréje megtörtént, de a többi része felújítást kíván. Valamint található benne egy csempekályha.
Elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül jó befektetés lehet, akár üzlethelyiségnek vagy több generáció együtt éléséhez vagy akár apartman kialakításához.
A másik ingatlan 105 m2, 1 szoba, 1 félszoba+nappali, étkező, zárt konyha, zárt terasz, pince.
Ez az ingatlan porotherm falazó téglából épült, az udvar felőli oldal hőszigetelt. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán, egy igényesen kialakított kandalló, valamint Gree hűtő-fűtő klímák segítenek be.
Ariston energiatakarékos villanybojler biztosítja a meleg vizet, egy fárasztó nap után.
Hungaroplan új nyílászárók, amelyek szemet gyönyörködtetnek, mivel fából készültek.
A szobák laminált padlóval borították. A többi helységben hideg burkolat található, a látvány magáért beszél.
Elektromos rolót szereltek be a nappaliba,mey távirányítóval vezérelhető. A nappaliban az utcára építettek egy ajtót, amely kisebb átalakítással üzlethelyiséggé alakítható. Ki ne szeretne otthon dolgozni?
Ebben az ingatlanban rengeteg lehetőség bújt el, melynek csak a képzelet szab határt. Elektromos garázskapu a gépjárműnek. A kapu kézzel húzható, az udvaron illetve az utcán is lehetőség van parkolni. Ásott kút az udvaron a növények öntözéséhez. A hidegebb napokra a beépített terasz nyújt menedéket, nyáron pedig az udvaron kialakított kertész. Kialakítása esztétikus,gondos kezek munkája, mely remek kikapcsolódásra ad lehetőséget. Az ingatlan tehermentes, jelenleg lakott de megbeszélés kérdése. A központtól karnyújtásnyira helyezkedik el, buszmegálló, posta, vasút, boltok, óvoda, iskola mind közel van. Igényelhető megfelelő feltételek mellett CSOK valamint hitel,melyben szívesen állok rendelkezésére.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal.


Elhelyezkedés

Gyomaendrőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611402


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611402

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyomaendrődi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 833 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 166 611 Ft, ami a gyomaendrődi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Szekeres Erika referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611402. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyomaendrőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.