star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyomaendrőd

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 585 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Gyomaendrőd

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 585 m² telek

  • Eladó ház Gyomaendrőd

  • 100m²


Ár:

18 000 000 Ft

Építés éve
1804
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Békés vármegyében, Gyomaendrődön, Békéscsabától 45 km-re egy 100 nm-es családi házat 1585 nm telekkel. A tégla alapon vályog falazatú, nagypolgári jellegű ingatlanban kialakításra került 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba, közlekedő, kazánház és padlásfeljáró. Az épület hátsó részén egy nagy méretű fedett terasz található. A házhoz tartozik még egy melléképület épület, melyben tárolók, garázs lett kialakítva és állattartásra alkalmas ólak is vannak. A garázsban akna is van, amelyből át lehet menni a pincébe. A pince az egyik tárolóból is megközelíthető. Az ingatlanba a víz, villany, szennyvíz be van vezetve, az otthon melegéről gáz-kazán illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A telek közvetlenül a vízparton helyezkedik el, a part szélessége 23 méter, a telek teljes szélességében. Az épület kiváló helyen található, a főút mellett, a közlekedés jól megoldható, a központ, boltok, gyógyszertár, plébánia, játszótér, orvosi rendelő pár perc alatt megközelíthető. Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában, lakóházként felújítást követően igazi családi otthon varázsolható belőle. Azonban befektetésnek is remek választás, hiszen jól megközelíthető, vízparti ingatlan, amely akár vendéglátó egységnek, akár vállalkozásra is tökéletesen alkalmas. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra használt CSOK és a kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom.


Elhelyezkedés

Gyomaendrőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611842


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611842

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyomaendrődi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 585 m². További jellemzői: az építés éve 1804, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 180 000 Ft, ami a gyomaendrődi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Szekeres Erika referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611842. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyomaendrőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.