star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyomaendrőd

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 123 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Gyomaendrőd

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 123 m² telek

  • Eladó ház Gyomaendrőd

  • 54m²


Ár:

15 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Eladó Békés vármegyében, Gyomaendrődön az 1970-es években épült vályog falazatú kis családi ház.
A telek mérete 1123 m2, amelyen az 54,7 m2-es lakóházon kívül található még egy kis melléképület (nyári konyha kamra) jó szerkezeti állapotban.
A város gyomai részén, csendes utcában közel a fürdőhöz található.
Az otthon melegéről központi gázkazán gondoskodik, hőleadás radiátorokon keresztül történik.
Fürdőszobája felújított új műanyag ablakot is kapott.
Cserepes fedésű tetőszerkezete kiváló állapotban van, csak úgy, mint az egész ingatlan.
Minden közművel ellátva.
Gyomaendrőd egy folyamatosan fejlődő település. Minden alapvető közszolgáltatás megtalálható. Boltok, iskola, óvoda, polgármesteri hivatal elérhető távolságon belül vannak. A település fő vonzereje a Liget Gyógyfürdő és a horgászati lehetőségek (16 holtág található).

Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Az ingatlanra kedvezményes CSOK + hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Gyomaendrőd, Székely Bertalan utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618747


Fórizs Péter Mátyás

Fórizs Péter Mátyás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618747

Fórizs Péter Mátyás

Fórizs Péter Mátyás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyomaendrődi (Székely Bertalan utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 123 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 277 778 Ft, ami a gyomaendrődi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Fórizs Péter Mátyás referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618747. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyomaendrőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.