star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyömrő

  • 165 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 565 m²

    telek

Vételár:

47,9 millió Ft

Eladó ház Gyömrő

  • 165 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 565 m² telek

  • Eladó ház Gyömrő

  • 165m²


Ár:

47 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Gyömrő csendes részén eladó kétgenerációs társasház!
A kertvárosi besorolású lakások 79-79 nm2-esek.Az alsó szinten lévő lakás a 80-as években , a felső szinten lévő lakás 2005-ben épült.Négy éve a felső szint fel lett újítva.Ekkor a tető és a bádogozás is fel lett újítva illetve a tető körbe lett szigetelve.
Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal, 1500 literes puffer tartállyal van megoldva.A vizes rendszer mindkét lakásban kiépitésre került 2005-ben. az alsó szinten van egy vaskandalló a szobában valamint egy cserépkályha a konyhában.A felső szint légkondicionált, a fűtése jelenleg két hőtárolós kályhával van megoldva.Mivel az éjszakai áram ezt kedvezőbbé teszi.
Gáz fűtés megoldható a gázcsonk az udvarban van.
Az utca csendes , nyugodt, barátságos szomszédokkal.
Kétgenerációs épület kiválóan alkalmas azoknak akik külön , de azért közelben akarnak élni egymáshoz.Az udvar és a területi adottságok megvannak adott esetben két külön család harmonikus együttlétének is.
Közlekedés kiváló!Budapest közel, de a nyugalmat és békét is megtalálja!
Az ár az új otthon lehetőségét Önnek is megadja!

Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Gyömrő, Gyömrő Határ utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+70639

Ingatlannet kód: NET6259958


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Ingatlanreferens további ingatlanjai
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+70639

Ingatlannet kód: NET6259958

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Ingatlanreferens további ingatlanjai
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyömrői (Gyömrő Határ utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 565 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 47,9 millió Ft, négyzetméter ára 290 303 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 57%-kal alacsonyabb. Az ingatlant SH INGATLAN Somogy-Home Bt. hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6259958. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.