star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyömrő

  • 125 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 529 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Gyömrő

  • 125 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 529 m² telek

  • Eladó ház Gyömrő

  • 125m²


Ár:

49 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Tágas klasszikus, a Fürdővárosban!
125 nm-es, 4 szobás családi házat kínálunk Gyömrőn, annak is egy központhoz közeli részén, Budapesttől alig negyedórányira.
A ház 2 részből áll, és 2 lépcsőben épült. A régebbi építésű, vályog parasztházat 1999-ben kibővítették, az új, tégla ház beépített tetőterével csaknem 2 lakásossá lett az ingatlan. Jelenleg 2 bejárat, 2-2 szoba, konyha, és közös fürdőszoba az elrendezés.
Mára egy kis frissítésre érett az ingatlan, felújítandó állapotban kínáljuk - így viszont most remek áron, jól alakítható, tágas házhoz juthatnak.
Az ingatlan nyílászárói jórészt régiek, ahogy a villanyhálózat is. 2 kandalló, és radiátoros fűtés is a rendelkezésre áll. A radiátorok felfűtéséhez vegyes tüzelésű és egy gázkazán is kiépítésre került. A gázkazán javítandó - avagy cserés.
2 helyiséges pincéről, avagy a kerti alumínium tárolóról is említést kell tennem. Széles utcafront, kényelmes kert, rendezett viszonyok. Érdemes csodás otthonná alakítani!

Gyömrő valóban egy fürdőváros, és a gyönyörű Tófürdő egy kényelmes sétára van az ingatlantól. A buszmegálló, uszoda, állatkert, de még egy Tesco, és egy Spar is abszolút sétálható. Budapestre több gyorsjárattal teljesen élhető a bejárás, az autós közlekedés is az agglomeráció tekintetében az egyik legjobb.
Várom érdeklődését!
Csak irodánk kínálatában találja meg az ingatlant.

A környékről:

Kertvárosi, csendes környék. Aszfaltos, kis forgalmú utca, városközponthoz közel.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Gyömrő, Fürdő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625197


Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625197

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyömrői (Fürdő utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 529 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 399 200 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagyné Nagy Ágnes referens a Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625197. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.