star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrzámoly

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Győrzámoly

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Győrzámoly

  • 120m²


Ár:

94 900 000 Ft

Építés éve
2024
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Győrzámolyon, újonnan nyíló utcában, családi házas övezetben, igényes kivitelezőtől kínálom eladásra ezt a 720m2-es telekre tervezett 120 m2 alapterületű 3 szobás, nappali-étkező-konyhás újépítésű házat 15m2-es terasszal. Igény esetén a garázs helyett egy negyedik szoba kialakítása is megoldható!

Átadás valószínűsíthetően 2024 tavaszán, emelt szintű, fűtéskész állapotban, de akár fűtéskész állapotban is megvásárolható!

Elhelyezkedését tekintve mindössze néhány percnyi távolságra található Győrtől, ami autóval és kerékpárral is gyorsan megközelíthető a munkahely eléréséhez, valamint az esetleges bevásárlás és mindennapi ügyek intézéséhez, mégis kellő távolságra egy nyugodt élethez. A környéken új házak épülnek, közel a nagyvároshoz, de mégis csendes, természetközeli környezetben. A telek méretéből adódóan tökéletesen alkalmas egy élhető családi otthon megalapítására.

A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség található, többek között, lovarda, horgásztó, teniszpálya, gokart pálya és nem mellesleg a közeli Mosoni-Duna part és szabad strandja.

A ház Porotherm 30NF falazóelemekből épül, a homlokzatra 20 cm vastag Baumit Drywit hőszigetelő rendszer VEKA hőszigetelt műanyagablakok. A nappali nagy felületű nyílászárói elektromos redőnnyel szerelve kerülnek átadásra. A fűtését kombi turbo gázkazán látja el padlófűtéses hőleadással. Az épület rendelkezni fog a szükséges elemekkel, csatlakozási pontokkal egy igény szerinti, vagy esetleg később kivitelezésre kerülő napelemrendszer tetőre történő elhelyezéséhez. További információkért a házzal kapcsolatban keressen bizalommal!

Igény esetén a kivitelező kulcsrakész kivitelezést is vállal korrekt áron és pontos határidővel!

Ár: 94.900.000Ft, ami tartalmazza a házat emeltszintű fűtéskész állapotban, a telekárat és a közművek díját is.

A megújuló energiát az ár már tartalmazza!

Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom!
Bankfüggetlen, díjmentes hitel és CSOK tanácsadással és ügyintézéssel segítem ügyfeleimet.


Elhelyezkedés

Győrzámoly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6441417


+36 30

Ingatlannet kód: NET6441417

Az általad megtekintett eladó győrzámolyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 790 833 Ft, ami a győrzámolyi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Zoltán Gábor referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6441417. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrzámoly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.