star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrzámoly

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 075 m²

    telek

Vételár:

64,5 millió Ft

Eladó ház Győrzámoly

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 075 m² telek

  • Eladó ház Győrzámoly

  • 95m²


Ár:

64 500 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Győrzámoly Győr felöli részén, megbízható, igényes és rugalmas kivitelezőtől kínálom megvételre ezt a 1075m2-es telekre tervezett 95m2 alapterületű 3 szobás, nappali-étkező-konyhás újépítésű házat, szerződéskötéstől számított 1 éven belüli átadással emelt szintű, fűtéskész állapotban.

Elhelyezkedését tekintve mindössze néhány percnyi távolságra található Győrtől autóval. Az ingatlan közel lesz a nagyvároshoz, de mégis csendes környezetben. Győr autóval és kerékpárral is gyorsan megközelíthető a munkahely eléréséhez, valamint az esetleges bevásárlás és mindennapi ügyek intézéséhez, mégis kellő távolságra egy nyugodt élethez. A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség található, többek között, lovarda, horgásztó, gokart pálya, teniszpálya és nem mellesleg a közeli Mosoni-Duna part és szabad strandja.

A ház 30-as téglából épül, a homlokzatra 20 cm vastag hőszigetelő rendszer kerül. A tető fafödémes 30cm-es kőzetgyapot szigeteléssel, Terrán Synus Colorsystem tetőcseréppel, választható színnel. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt Kömmerling műanyagablakok, a fűtése hőszivattyús rendszerrel padlófűtéses hőleadással van tervezve.

Igény esetén a kivitelező kulcsrakész kivitelezést is vállal korrekt áron és pontos határidővel!

Esetleg nagyobb alapterületű házat szeretne? Még egy helyiséget, nagy teraszt, pergolát, garázst?

ÁLMODJA MEG, TERVEZZE MEG A RÉSZLETEKET!

Ár: 64.500.000Ft, ami tartalmazza a házat fűtéskész kivitelezéssel, a telekárat és a közművek díját is.

Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Irodánk ügyvédi szolgáltatással, jogi tanácsadással és díjmentes, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.


Elhelyezkedés

Győrzámoly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477228


+36 30

Ingatlannet kód: NET6477228

Az általad megtekintett eladó győrzámolyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 075 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 64,5 millió Ft, négyzetméter ára 678 947 Ft, ami a győrzámolyi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács Zoltán Gábor referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477228. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrzámoly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.