star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrzámoly

  • 105 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 702 m²

    telek

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó ház Győrzámoly

  • 105 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 702 m² telek

  • Eladó ház Győrzámoly

  • 105m²


Ár:

109 900 000 Ft

Építés éve
2020
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Győrzámoly egyik szép környezetben lévő utcájában kínálok megvételre egy 2020-ban épült, 105nm hasznos alapterületű családiházat, ami 702nm-es telken helyezkedik el.

A ház beltéren három szobával, amerikai konyhás nappalival, kamrával, háztartási helyiséggel, két fürdővel, két WC-vel, közlekedővel és előtérrel rendelkezik. A műanyag nyílászárók 3 rétegűek, redőnnyel, szúnyoghálóval vannak felszerelve. Nyáron klímával lehet enyhíteni a meleget, télen pedig gázkazán biztosítja a fűtést, a szobákban radiátoros hőleadókkal, a nappaliban, konyhában és vizes helyiségekben pedig padlófűtéssel. A ház 30-as falazattal épült, 20cm-es külső hőszigeteléssel, valamint 30cm-es födémszigeteléssel. Telefonra csatlakoztatható kamerarendszer is kiépítésre került.
Kültéren 18nm-es terasz, két állásos garázs, részben térkövezett, részben parkosított és füvesített udvar szolgálja majd a ház új tulajdonosait. Az kerítés elektromos működtetésű, porfestett alumínium kapuval szerelt. Kevés idő és energiaráfordítással könnyen gondozható a kert, mivel automata öntözőrendszert telepítettek, ami egy robotfűnyíróval szinte gondozásmentes lehet.

További információkért a házzal kapcsolatban keressen bizalommal!

A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség található, többek között, lovarda, horgásztó, teniszpálya, gokart pálya és nem mellesleg a közeli Mosoni-Duna part és szabad strandja. Nagyon sok szép kirándulóhely található a Szigetközben, emiatt is vonzó sokaknak ez a település. Valamint a hétköznapok kényelméhez hozzájárul a közeli élelmiszerüzlet, játszótér, és egyéb szolgáltatók. Gyalogtávolságon belül a háziorvosi szolgálat, gyógyszertár és állatorvosi rendelő is elérhető.

A Község a megyeszékhelytől, Győrtől 10 km-re található csodálatos környezetben közvetlenül a Mosoni-Duna és az Öreg Duna szomszédságában. A főút mellett húzódik a kerékpárút mely egész Szigetközt átszeli, így kötve össze Győrt Mosonmagyaróvárral. Győr autóval és kerékpárral is gyorsan megközelíthető a munkahely eléréséhez, valamint az esetleges bevásárlás és mindennapi ügyek intézéséhez, mégis kellő távolságra egy nyugodt élethez.

A telek és a ház méretéből adódóan tökéletesen alkalmas egy élhető családi otthon megalapítására.

Ár: 109.900.000Ft

Az ingatlan rövid időn belül költözhető!

Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével állok rendelkezésükre.


Elhelyezkedés

Győrzámoly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609632


+36 30

Ingatlannet kód: NET6609632

Az általad megtekintett eladó győrzámolyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 702 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 046 667 Ft, ami a győrzámolyi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Zoltán Gábor referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609632. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrzámoly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.