star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula, Magyarváros

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 797 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Gyula, Magyarváros

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 797 m² telek

  • Eladó ház Gyula, Magyarváros

  • 160m²


Ár:

44 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

2 generációs családi ház a magyarvároson!

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Gyula városának Magyarvárosi városrészén egy csendes, rendezett utcában lévő, a belvárostól mindössze 10 perc gyaloglással megközelíthető 1960-as években épült és folyamatosan újított vegyes falazatú 2 generációs családi ház.
Az ingatlan helységeinek elosztásából adódóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban 2 külön lakrész lett kialakítva. A két lakrészben külön-külön találhatunk előszobát, konyhát, fürdőszobát és 2-2 szobát. A házban a felújítás során a teljes villamos hálózat korszerűsítése megtörtént (3x20 A, illetve ipari áram is van). Az ingatlan fűtéséről gázkonvektorok, cserépkályha és 2 db. inverteres klímaberendezés gondoskodik. A ház és az udvar között egy 47 m2-es fedett tarasz is lett kialakítva. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy 50 m2-es műhely egy harmadik konyhai résszel, tárolóval, Wc-el és egy füstölővel. Az ingatlanban riasztó berendezés is található.
A ház körbekerített 797 m2-es parkosított udvarán egy fúrott kút lett kialakítva, amelyhez egy öntöző berendezés is tartozik.
Az ház lakóterülete: 160 m2.
Fedett terasz: 47 m2.
Az udvar összesen: 797 m2.
Amennyiben ez a hibátlan elosztású, két generációs, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján. alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, amerikai konyha, klíma, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, kandalló, lakható melléképület, háromfázisú áram, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Magyarváros, Gyula Magyarváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597202


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597202

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, magyarvárosi (Gyula Magyarváros) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 797 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 280 625 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597202. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Magyarváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.