star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula, Szentpálfalva

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 617 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Gyula, Szentpálfalva

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 617 m² telek

  • Eladó ház Gyula, Szentpálfalva

  • 83m²


Ár:

18 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Gyula fürdővárosában, Szentpálfalván egy 1950-es években épült vegyes falazatú lakóházat.

Az épület felújításra szorul, azonban azt követően egy nagyon hangulatos otthon alapja lehet, tágas szobáinak és jó elosztásának köszönhetően.

A ház teljesen körbe van kerítve, önálló udvarral rendelkezik, melyhez tartozik egy 20 m2-es melléképületi rész is, ami tárolóként funkcionál jelenleg, továbbá egy 15 m2-es gépkocsi tárolására alkalmas garázs is.

A ház elrendezése is kifogástalan, mivel a bejárattól egy előszobába érkezünk, ahonnan tovább haladva egy folyosóról az összes helyiség is megközelíthető és két szoba közt is biztosított az átjárás.
A fürdőszoba és a wc külön helyiségben található.
Ezen felül megtalálható még egy kamra és egy másik fürdő helyiség is, bár az erős felújítást vagy átalakítást igényel –ez már az új tulajdonos fantáziájára van bízva-.

A szobákat hajópadló borítja, a többi helyiség hidegburkolóval ellátott.
Az ablakok redőnnyel vannak szerelve.
A fűtése egyedi gázkonvektoros, a melegvizet átfolyós vízmelegítő szolgáltatja.
Az udvaron egy kerti csap is megtalálható.

A telek területe: 617 m2
A ház: 83 m2, a garázs: 15 m2, melléképület: 20 m2

Az ingatlan nagyon kedvező helyen található, mivel tőle nem messze, óvoda, iskolák, éttermek, orvosi centrum, gyógyszertár is megtalálható valamint kb. 15 perc sétával a belváros közepe és a Gyulai Vár valamint a Várfürdő és környéke is elérhető.
A vasútállomás és a helyi járatos autóbusz megállója is a közelében találhatóak.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, előnyös elosztású, elérhető áron lévő, ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06-70/3335199 telefonszámon a hét bármely napján. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Szentpálfalva, Gyula Szentpálfalva


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6441906


+36 70

Ingatlannet kód: NET6441906


Az általad megtekintett eladó Gyula, szentpálfalvi (Gyula Szentpálfalva) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 617 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 216 867 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Huszti Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6441906. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Szentpálfalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.