star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula, Újváros

  • 145 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 124 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Gyula, Újváros

  • 145 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 124 m² telek

  • Eladó ház Gyula, Újváros

  • 145m²


Ár:

115 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1987
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Tökéletes ingatlan tökéletes helyen!

Gyula legkedveltebb utcájában a Várfürdő közelében eladóvá vált egy 145 nm alapterületű, kétszintes családi ház. Az ingatlan egy 1124 nm alapterületű telken található, melyben egy lakhatóvá tehető melléképület és egy tároló is helyet kapott. A ház 1987-ben épült, tégla falazatú, a nyílászárók fából készültek, az ablakok kétrétegű üveggel rendelkeznek. Az otthon melegéről gázkazánról működtetett padlófűtés gondoskodik mindkét szinten. Az ingatlan folyamatosan újítva volt az alábbiak szerint: 5 éve cserélve lettek az udvar felőli ablakok műanyagra, a tűzfal 5 cm-es hőszigetelést kapott, 3 éve Western kazán lett beépítve, illetve a tavalyi évben egy hűtő-fűtő klíma is fel lett szerelve. A házban egy nappali, 3 szoba, 2 félszoba, 2 fürdőszoba, egy külön WC, egy tágas kamra és egy garázs is helyet kapott. A telken lehetőség van akár egy tágas terasz, akár egy kerti sütögető kialakítására. A telek két irányból is megközelíthető a házon keresztül és a ház melletti kis utcáról egyaránt, akár autóval is. Egy kis tervezéssel és átalakítással az ingatlan emeleti része akár egy külső lépcső kialakításával is megközelíthető, így akár apartman házzá is alakítható. A melléképület téglából épült, bent van a víz, gáz és az áram is, egy kis ráfordítással ez is lakhatóvá tehető. Az ingatlan 1/1 tulajdon, tehermentes és akár azonnal birtokba vehető. Az utca széles és könnyen megközelíthető, a Gyulai Vár, az Almásy-kastély és a Várfürdő mindössze 10 perces sétával elérhető.
Az ingatlanról készült külső képeket telefonos egyeztetést követően e-mailben elérhetőek.
Tökéletes választás több generáció számára, de akár apartmanház kialakítására is! Jöjjön el és nézze meg hogy Ön mit tudna kihozni belőle! Várom hívását! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, redőnyözött, fúrt kút, melléképület, padlófűtés, klíma, riasztó rendszer, saját tároló, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Újváros, Gyula Újváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6614988


Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6614988

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, Újvárosi (Gyula Újváros) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 124 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 793 103 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Folczné Szentléleki Enikő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614988. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Újváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.