star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula, Újváros

  • 212 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 529 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Gyula, Újváros

  • 212 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 529 m² telek

  • Eladó ház Gyula, Újváros

  • 212m²


Ár:

115 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Gyula Újváros részén található 212 m2 alapterületű, egyedi tervezésű, igényesen kialakított 4 szobás + nappalis családi házat. Az ingatlan utcafronti része vegyes falazatú, majd egy korábbi bővítés során nyerte el jelenlegi formáját, mely már téglából épült hozzá. Az építkezés során stabil alapokat fektettek le, a régi falazatot megerősítették, aláfalazását és vízszigetelését is kivitelezték. A betonfödémnek köszönhetően a padlástér beépítésére is lehetőség nyílik.
A ház melegéről hőtárolós vegyes és cirkó-gáz kazán gondoskodik, a szobákban radiátoros hőleadással, a többi helyiségben padlófűtéssel. A korszerű nyílászáróknak és a külső hőszigetelésnek köszönhetően, nem kell a magas rezsiköltségtől tartani.
Az ingatlan tágas helyiségekkel rendelkezik, így tökéletes választás lehet a nagycsaládosok számára is.
Az 1529 m2-es körbekerített telken találhatunk egy 30 m2-es melléképületet, ahol a kazánház lett kialakítva és még egy nagyobb mennyiségű fa tárolására alkalmas helyiséget is.
Elhelyezkedésének köszönhetően szinte pillanatok alatt minden fontos közintézmény és Gyula belvárosa könnyedén elérhető.

Az ingatlanról készült külső képek telefonos egyeztetést követően e-mailben elérhetőek.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az igényes 4 szobás családi ház, mely az Újváros részen található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése! alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, melléképület, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dupla garázs
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Újváros, Gyula Újváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626272


+36 70

Ingatlannet kód: NET6626272


Az általad megtekintett eladó Gyula, Újvárosi (Gyula Újváros) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 212 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 529 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 542 453 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy János referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626272. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Újváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.