star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula

  • 278 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 587 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Gyula

  • 278 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 587 m² telek

  • Eladó ház Gyula

  • 278m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

----Családi házat szeretne,vagy apartmanban gondolkodik? Fürdő városunk, Gyula szívében,a Csigakert mellett, a Várfürdő szomszédságában!---- Öt szobás családi ház ELADÓ, közel 600m2-es telken. Az ingatlanhoz hozzá van építve egy dupla garázs, mely a nappaliból , külön közlekedőn is megközelíthető. A garázsban található, a nemrégiben kicserélt, még garanciális,nagy teljesítményű Viessmann -kazán, radiátoros hőleadással, melyről az épület fűtése és melegvíz ellátása biztosított. A melegvízet a földszinti fürdőszobában külön boyler állítja elő,de a tulajdonos megvásárolt új ,korszerű boylere is felrakhetó a régi helyére,az emeleten a kombi kazán szolgáltatja. Az ingatlanban a bejövő villanyhálózatot kicserélték, a villanyóra a kerítés fronton kapott helyet földkábel segítségével, valamint új kismegszakítókat és érintés védelmi relével is ellátták a teljes hálózatot. A felújításokat részlegesen elvégezték, így a befejezés már az új tulajdonos feladata lesz.
Az ingatlanba, a több mint 50m2-es teraszon keresztül belépve,a földszinten 2 hálószoba + nappali, előtér, két WC, fürdőszoba, konyha + étkező található. A dupla garázsba a két garázskapun kívűl,egy közlekedőn keresztül is bejuthatunk. A családi ház bejárata előtt tágas terasz, a garázs mellett plusz fedett épület helyezkedik el. A nappaliból kényelmes lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol 3 szoba, tágas fürdőszoba és WC, valamint erkély is található. A szobák parkettásak, a nappali nemrég kapott új laminált burkolatot.
Az ingatlan több lehetőséget rejt magában,akár idegenforgalmi szempontból is, elhelyezkedése kiváló, de egy nagy családnak is tágas otthona lehet.
Amennyiben érdeklődését felkeltettem,előre egyzetetett időpontban megtekinthető, keressen bizalommal! A megvásárláshoz finanszírozási ajánlatokkal,jogi segítséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Referencia szám: M269919


Elhelyezkedés

Gyula


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626759


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626759

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyulai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 46 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 278 m², míg a hozzá tartozó teleké 587 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 233 813 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Miklósik Zoltán referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626759. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.