star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hajmáskér

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 814 m²

    telek

Vételár:

20,9 millió Ft

Eladó ház Hajmáskér

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 814 m² telek

  • Eladó ház Hajmáskér

  • 73m²


Ár:

20 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kedves érdeklődőkCsak a Duna House kínálatában!Hajmáskéren egy csendes környezetben található családi ház eladó.A tágas telken elhelyezkedő ingatlan 73 m2, 3 szoba található benne, így kényelmes és tágas lakótérrel rendelkezik.Telek: Az ingatlanhoz tartozik egy 814m2 telek, amely beépíthető. Ez lehetőséget nyújt az ingatlan további fejlesztésére vagy bővítésére, ha szükség van rá.Az ingatlanban található szobák napfényesek és tágasak, ami kellemes és komfortos környezetet teremt az itt élőknek.Az ingatlanhoz tartozik egy szép tágas udvar, ahol a család és barátok kikapcsolódhatnak, van kocsibehajtója, ami kényelmes parkolási lehetőséget biztosít.Fontos információt szeretnék megosztani az ingatlanról. Az ingatlanon található melléképületben elhelyezett fürdőszoba és mellékhelyiség fontos részletek, amelyekre figyelmet érdemes fordítani. Fontos tudni, hogy az ilyen típusú melléképületek gyakran nem minősülnek önálló lakóegységeknek, és ezért nem jogosultak a támogatásokra vagy egyéb kedvezményekre.Ha érdeklődsz, hívj most, és nézzük meg ezt a lenyűgöző ingatlant személyesen!


Elhelyezkedés

Hajmáskér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577269


HASONLÓ INGATLANOK


36 000 000 Ft

Hajmáskér, Rákóczi Ferenc utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 85m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577269

Az általad megtekintett eladó hajmáskéri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 814 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 20,9 millió Ft, négyzetméter ára 286 301 Ft, ami a hajmáskéri átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albrecht Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577269. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajmáskér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.