star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hajmáskér

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 555 m²

    telek

Vételár:

36 millió Ft

Eladó ház Hajmáskér

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 555 m² telek

  • Eladó ház Hajmáskér

  • 85m²


Ár:

36 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

   A kőből épült házba egy előtéren keresztül juthatunk be, mely hőszigetelt üvegezésű oldalának köszönhetően TÉLIKERTKÉNT is remekül funkcionál. A lakórészbe belépve egy VALÓBAN RENDKÍVÜL TÁGAS NAPPALI- KONYHA-ÉTKEZŐ térbe érkezünk. A 42 m2-es nappaliból könnyen leválasztható még egy hálószoba is. Így már két hálószobás lakóteret kapunk.

    A bejárattól jobbra közvetlenül léphetünk ki a járólappal burkolt igazán MÉRETES TERASZRA. A teraszajtó mellett a fürdőszoba van. A fürdőszobából nyílik egy további felújítást igénylő helyiség, mely a maga 12 m2-ével szobaként, szaunaszobaként, edzőteremként egyaránt kiválóan alkalmas, vagy akár könnyen lezárható. Ebben az esetben 73 m2 marad a hasznos lakóterület. A fürdőszoba mellett a külön WC található, ahol a villanybojler is helyet kapott.

      A bejárattól balra nyílik a gardrób és a hálószoba. A szobában a fűtést a falra szerelt INFRA FŰTŐPANEL biztosítja. A ház TELJES ELEKTROMOS HÁLÓZATÁT FELÚJÍTOTTÁK. 3x25 A áll rendelkezésre, valamint a villanybojlernek a külön kedvezményes tarifájú, régi nevén éjszakai áram is biztosított. GÁZCSONK a ház utcafronti oldalán megtalálható. A vízvezetékeket is újra cserélték. A TELJES ALJZATOT KICSERÉLTÉK. A régit felbontották, víz és hőszigeteléssel látták el, majd újra betonozták. A falakat ÚJRA VAKOLTÁK ÉS FESTETTÉK. Az ablakokat hőszigetelt műanyagra cserélték, melyekre REDŐNYT ÉS SZÚNYOGHÁLÓT is szereltek.

     Óvoda 30 méterre található a háztól. Bevásárlási lehetőség, buszmegálló pár perc sétára elérhető. A kertben egy FÖLDPINCE is megtalálható. Az udvarra autóval a kert felől tudunk beállni. A ház előtt több autó számára alkalmas parkoló van. A LAKÓTÉR ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, remek lehetőségeket kínál.

    NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a házban! https://my.matterport.com/show/?m=e8yJgYcnpV3

      A vásárláshoz és a felújítás befejezéséhez FALUSI CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető! REMEK VÁLASZTÁS A JÓ VÉTELHEZ!

       HÍVJON, hogy Öné legyen ez az AZONNAL KÖLTÖZHETŐ „falusi csok”-os ingatlan!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Gázcsonk a telken.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Hajmáskér, Rákóczi Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6583174


HASONLÓ INGATLANOK


20 900 000 Ft

Hajmáskér

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 73m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6583174

Az általad megtekintett eladó hajmáskéri (Rákóczi Ferenc utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 555 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 36 millió Ft, négyzetméter ára 423 529 Ft, ami a hajmáskéri átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583174. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajmáskér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.