star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Halásztelek

  • 140 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Halásztelek

  • 140 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Halásztelek

  • 140m²


Ár:

84 900 000 Ft

Szobák száma
9 (8 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Hatalmas felújított otthon 9 szobával vagy nagycsaládoknak, vagy két generációnak! A külön bejárat elkészült a felső szinthez.

Eladó Halásztelken, igényes környezetben, egy élhető méretű telken, B 30-as téglából épült önálló családi ház. Az alsó szint folyamatosan karban van tartva, utoljára egy évvel ezelőtt volt felújítás. Itt található egy kényelmes előszoba, nagy nappali kandallóval, klímával, 3 hálószoba, fürdőszoba, külön wc és konyha étkezővel.
A felső szinten pedig szintén megtalálhatóak ugyanezek a helyiségek, viszont itt minden az új vevő ízlésére van bízva, hogyan újítsa fel, egy nagy légterű családi házként fogja használni továbbra is, vagy pedig két generációnak leválasztja. A felső szintre van kívülről bejárat és a lépcsőház az ingatlanon belül zárható.
A padlástér pakolható és tartozik a házhoz egy kb 30 nm-es pince is.
A kertben virágok, hatalmas fák, bokrok gyümölcsfák, szőlő, kerti tároló, fúrt kút szivattyúval illetve egy garázs található.

Egy évvel ezelőtt az alsó szinten nyílászáró és radiátor csere volt. Négy évvel ezelőtt tetőt cseréltek (Lindab). Kívülről 5 cm szigetelést kapott.

A ház erős, masszív alapokra épült, a tulajdonos mikor építette építész rokonának segítségét igénybe vette, nem spórolták az anyagokat.

Jöjjön el, nézze meg! Tervezze, újítsa fel saját magának a felső szintet!

Hívjon bizalommal! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Halásztelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6274592


+36 70

Ingatlannet kód: NET6274592

Az általad megtekintett eladó halászteleki családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 606 429 Ft, ami a halászteleki átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lázár Hajnalka referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6274592. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Halásztelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.