star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Halásztelek

  • 105 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Halásztelek

  • 105 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó ház Halásztelek

  • 105m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
2022
Szobák száma
5 (0 + 5)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Alacsony rezsi költség, hőszivatyús fűtés rendszer, Fan-Coil előkészítéssel.

Eladó sorházi lakás a Holdfény Parkban! Utolsó kisebb méretű lakás!

Az ingatlan elrendezése: földszinten található: előszoba, amerikai-konyhás-nappali, szoba, fürdőszoba, wc, terasz. Emeleten: 3 hálószoba ( 2 terasz kapcsolattal), fürdőszoba-wc, gépészeti helyiség.
Belső burkolatok még jelenleg választhatóak. Mai modern, magas műszaki tartalommal szerelve az ingatlan, téglafal, grafittos szigetelés, 3 rétegű nyílászárok, stb… pontos műszaki tartalom, kérésre tudok adni.

A park egy közel 6000 m2 alapterületű telken fekszik, bejutni csak az utcafront felől egy zárt motoros kapun, vagy a mellette található szintén zárt kertkapun keresztül lehet.
A park közepén térkövezett út vezet végéig, amin kényelmesen, akár a ház előtti parkolóban vagy a zárt garázsokban tárolhatjuk járműveink.
Összesen 44 szabadtéri és 4 darab zárt parkoló áll rendelkezésre.
A legkorszerűbb technológiákkal megépített házak egyedi hőszivattyús fűtés rendszerrel vannak ellátva.

Az utcában óvoda, általános- és középiskola is található, nyáron futball pálya, télen jégkorcsolya pálya (Jégdóm).
Az utcából kiérve egyik irányba a főút érhető el, ami a Csepeli gerincútba csatlakozik a II. Rákóczi Ferenc úttal. Az utca másik végén a Németh Ferenc Sportcentrum és egy játszótér található.
A tömérdek aktív kikapcsolódási lehetőség mellett egy végtelenül csendes és nyugodt környezetben élvezhetik a mindennapokat.

CSOK támogatás, ÁFA visszaigénylés, mai viszonyokban KIEMELKEDŐEN jó hitel lehetőség, akár 4 %-os THM, további információ telefonon.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Halásztelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6420368


+36 70

Ingatlannet kód: NET6420368

Az általad megtekintett eladó halászteleki sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 5 félszoba). A sorházról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa egyéb. A sorház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 760 952 Ft, ami a halászteleki átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tarr Krisztián referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6420368. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Halásztelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.