star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Halásztelek

  • 118 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 279 m²

    telek

Vételár:

81,9 millió Ft

Eladó ház Halásztelek

  • 118 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 279 m² telek

  • Eladó ház Halásztelek

  • 118m²


Ár:

81 900 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
2
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSAK A MI IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!
TEHERMENTES, MÁR NEM LAKOTT INGATLAN, KIFIZETÉST KÖVETŐEN AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! CSOK felvétel feltételeinek megfelel!
Eladó Halásztelek új építésű részén 2003-ban épült sorház 109 m2-es nettó lakóterületű, 2+3 félszobás lakása + 16 m2 terasz és egy beépített 2 m2-es belépő, a hozzá tartozó 279 m2 telekrésszel.
Nagyon jól karbantartott, szép állapotú, belső 2 szintes lakás. Az alsó szinten konyha-étkező-nappali mellett egy kis hálószoba és egy kis zuhanyzós fürdőszoba is helyet kapott. A nappali-étkező részből közvetlen kijárat van a fedett teraszra és a kis pihenőkertbe. A cseresznyefa frontú konyhabútor, a hasonló ajtók, a kovácsolt vas korlát és az egész színvilág mediterrán hangulatot kölcsönöz a lakásnak.
Az emeleten 3 hálószoba mellett egy kimondottan nagy méretű sarokkádas, ablakos, szép világos, napsütéses fürdőszobát alakítottak ki. A tetőtér szigetelt és OSB lappal borított, így tárolásra kiválóan alkalmas.
A ház fűtését és melegvíz ellátását gázcirkó biztosítja. A radiátorokon kívül a földszinten padlófűtés is van. Jó minőségű nyílászárókkal, redőnnyel és szigeteléssel van ellátva az épület, valamint körbe napozott, így a fenntartási költség alacsony, a méretéhez képest kifejezetten kevés a gázfogyasztás. A teljes rezsi mindennel együtt kb. 40.000 Ft. A villany és a gáz fogyasztás is benne van a rezsivédett kategóriában.
A házban és a különálló garázsban is riasztó van kiépítve, a garázskapu elektromos.
Társasház alapító okirat van, jogilag teljesen rendezett, saját helyrajzi számmal rendelkezik az ingatlan.

Külön, saját helyrajzi számmal rendelkezik a 17 m2-es önálló garázs is. Ennek ára: 8,4 MFt
A tulajdonosok elsődlegesen a lakást a garázzsal együtt szeretnék eladni, a villany és a riasztó is a lakással egy rendszerről működik.

Teljes körű, DÍJMENTES bankfüggetlen hitel ügyintézéssel, CSOK és más állami támogatású kedvezményes lehetőségekkel, ügyvédi háttérrel, földhivatali ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

KERESÜNK FIZETŐKÉPES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE ELADÓ ÉS KIADÓ LAKÁSOKAT! (Bruttó 1,5 -2,5 % közötti sikerdíj, értéktől és a megbízás módjától függően. Korrekt szerződés, gyors és szakszerű értékesítés)


Elhelyezkedés

Halásztelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617947


+36 70

Ingatlannet kód: NET6617947

Az általad megtekintett eladó halászteleki sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A sorházról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 279 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 81,9 millió Ft, négyzetméter ára 694 068 Ft, ami a halászteleki átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant JOKER INGATLANOK hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617947. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Halásztelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.