star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Harka

  • 87 m²

    alapterület
  • 315 m²

    telek

Vételár:

92,7 millió Ft

Eladó ház Harka

  • 87 m² alapterület
  • 315 m² telek

  • Eladó ház Harka

  • 87m²


Ár:

92 700 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

A Szépingatlan Iroda eladásra kínál Sopron közelében Harkán, kulturált családi házas környezetben, egy 2016-ban kiváló minőségben megépített, praktikus elosztású önálló családi házat. A telek 315m2, a ház hasznos alapterülete 87 nm. A lakótérben amerikai konyha nappali, három hálószoba, sarokkádas fürdőszoba és háztartási helyiség található. Az épület tégla falazatú, beton födémes, mely részben járható felületű, tárolásra alkalmas hely. Az ingatlanba belépve az előszobából a nappali étkezőkonyha tágas terébe érkezünk. Elektrolux gépekkel jól felszerelt modern konyhabútor található, mellette kamrahelyiséggel. A nappalihoz szervesen kapcsolódó 16 m2-es, nyugati tájolású fedett terasz és az udvar adja a lehetőséget, hogy tavasztól őszig a külső tér is egyenrangú része lehet az otthonnak. Az éjszakai élettér ideálisan helyezkedik el, jól elkülönülve a közösségi terektől, mind folyosóról nyílnak. Az egész épületet 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel és szúnyoghálóval szerelték fel. A fűtés és a meleg  víz szolgáltatás energia takarékos gáz-cirkó kazánnal megoldott, a szobákban radiátorokkal, a többi helyiségben  padlófűtés rendszerrel. A korszerű nyílászáróknak és a jó szigetelésnek köszönhetően az ingatlan rezsiköltsége rendkívül alacsonyan tartható. A nyári melegben Cascade tipusú hűtő-fűtő klíma biztosítja a ház kellemes hőmérsékletét. Az épületben alkalmazott műszaki megoldások, meleg és hideg burkolatok mind jó minőségűek, hibátlanok. Műszakilag kifogástalan állapotban van az ingatlan. A kertben a kerti szerszámok tárolására egy 9 m2-es faház található. A gépkocsik számára egy dupla férőhelyes térkövezett autóbeálló áll rendelkezésre elektromos kapubejárattal. A környezet rendezett, a szomszédok barátságosak, 2 gyermekes családoknak ideális választás. Ára: 92,7mFt. Ha a vásárláshoz hitelre van szüksége, banki független szakértő kollégánk megkeresi Önnek a legkedvezőbb konstrukciót.

Érd.: + 3630 520 6055, szepingatlan.eva@gmail.com                                                                                                                                                                        


Elhelyezkedés

Harka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640290


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640290

A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 315 m². A családi ház ára 92,7 millió Ft, négyzetméter ára 1 065 517 Ft, ami a harkai átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640290. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Harka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.