star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Herend

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 464 m²

    telek

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó ház Herend

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 464 m² telek

  • Eladó ház Herend

  • 135m²


Ár:

26 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Egy tökéletes otthont keresel? Ne keress tovább! Eladó ez a gyönyörű családi ház, amely minden kényelmet és kényelmet kínál, amit csak elképzelhetsz.Az ingatlan jellemzői:464 négyzetméteres telek terület: Nagy udvar, ahol a család és barátok összegyűlhetnek, vagy kertészkedhetsz, mint soha korábban.135 négyzetméteres ház alapterület: Tágas és kényelmes belső tér, ahol mindenkinek van helye.Garázsbeálló: Védd autódat az időjárás viszontagságaitól vagy használd tárolóként.Állattartásra kialakított helyiség: Ha kedvelitek a háziállatokat, van egy külön hely, ahol gondoskodhatsz róluk.3 szoba: Elég hely a család minden tagjának és akár egy vendégszobának is.2 fürdőszoba, abból az egyik akadálymentesített: Kényelmes és modern fürdőszobák, amelyek megfelelnek minden igénynek.Összkomfortos: Teljes mértékben felszerelt, minden kényelmi szolgáltatással.Szennyvízcsatorna cseréje: Az ingatlan infrastruktúrája frissítve lett, így nincs teendőd ezzel kapcsolatban.Villanyvezetékek cseréje: Biztonságos és modern elektromos hálózat a házban.Ez a családi ház mindenki álma. Csendes és barátságos környék, közel az összes fontos szolgáltatáshoz és intézményhez. Ideális otthon gyermekes családoknak vagy bárkinek, aki egy kényelmes és gondtalan életet szeretne élni.Ha érdeklődsz, hívj most, és nézzük meg ezt a lenyűgöző ingatlant személyesen! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget!


Elhelyezkedés

Herend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577440


Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577440

Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó herendi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 464 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 199 259 Ft, ami a herendi átlaghoz képest 74%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Radványi Nikolett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577440. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Herend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.