star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Herend

  • 129 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 054 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Herend

  • 129 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 054 m² telek

  • Eladó ház Herend

  • 129m²


Ár:

120 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Élhető terekkel rendelkező, modern otthont keresel családod számára Herenden? Ha eddig tetszik, feltétlenül olvass tovább.

*Falusi CSOK, CSOK Plusz is igényelhető*
**Veszprém megyei ingatlan (termőföld, telek, lakás, ház) beszámítása lehetséges ~ 36 millió Ft-ig**

Az ingatlan Herend szélén található, új építésű házak környezetében, ahol a modern életstílus találkozik a természet nyugalmával. A ház egy trapéz alakú, nagyméretű telken helyezkedik el, ahol a hátsó kert teljesen privát, mivel itt egy patak határolja az ingatlant.

Ez a 3 hálószobás, nagy központi élettérrel rendelkező ház, kifejezetten családosok számára lett tervezve, mely a helyiségek praktikus és átgondolt elrendezésében nyilvánul meg főként.
A hangsúlyos és stílusos bejáraton keresztül az előtérbe jutunk, ahol egy vendégmosdó is helyett kapott. Innen közvetlenül az épület középső traktusában elhelyezkedő étkező-nappali, konyha + kamra terébe lépünk. Ez a központi élettér két részre osztja az ingatlant, bal oldalon a szülői hálószoba található, saját fürdőszobával és gardrób helyiséggel, valamint a garázs is innen nyílik. A nappalitól jobbra egy gépészeti helyiség, egy kádas fürdőszoba és két szoba helyezkedik el. Mind a két szobából egy oldalsó fedett teraszra léphetünk, valamint természetesen a nappaliból is nyílik egy nagyobb méretű, részben fedett terasz.

Műszaki tartalom a teljesség igénye nélkül:

Porotherm 30 NF falazat + 10 cm grafitos hőszigetelés, födémen 25 cm gyapot
Héjazat: előkorcolt lemezfedés
Gépészet: 9 kW-os hőszivattyú, padlófűtés, kandalló a nappaliban, hűtés: oldalfali fan-coilok a szobákban és a nappaliban, 200 literes HMV
Nyílászárók: 3 rétegű műanyag, kívül antracit, belül fehér színben
Villany: 2x 3x25A (H tarifa), napelem előkészítés
redőnyök + el. előkészítés
elektromos garázskapu
elektromos kertkapu
térkövezés, tereprendezés, füvesítés
Leier épített kerítés, lézervágott panelekkel az utcafronton

A konyhabútort, szanitereket, elektromos szerelvényeket, lámpákat nem tartalmazza az ár.
Hideg- melegburkolatok, belső ajtók a Vevői Tájékoztató alapján választhatók, amelyet e-mailben tudok átküldeni.

Az eredeti műszaki tartalomtól eltérő vagy azon felüli igények is megoldhatók külön egyeztetés alapján: pl. medence, okosotthon, napelem, szellőztető rendszer stb.

Az építkezés megkezdődött, kulcsrakész átadás: 2024 nyara


Elhelyezkedés

Herend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6590421


+36 70

Ingatlannet kód: NET6590421

Az általad megtekintett eladó herendi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 129 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 054 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 930 233 Ft, ami a herendi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Páhoki Tamás referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590421. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Herend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.