star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hernád

  • 131 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 4 204 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Hernád

  • 131 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 4 204 m² telek

  • Eladó ház Hernád

  • 131m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Kitűnő állapotú családi ház várja új lakóit a Pest vármegyei Hernádon,
Budapesttől mindössze 40 perc autóútra.
Az ingatlan 4204 m2-es telken, 120 m2 hasznos lakótérrel rendelkezik. Az egész épület alatt
pince található, kialakitásából adódóan szuterénnek is alkalmas.
Kertje egy része parkositott, rajta kerti tó fahiddal. A ház terasza a parkositott kertre néz, kisebb tároló is helyet kapott, valamint egy önálló garázs. A telek további része Hernád zöldövezeti részéig nyúlik. Az öntözést automata öntözőrendszer biztositja. A telek teljesen kőrbekeritett, bejárati kapu kovácsoltvas, automata nyitórendszerrel.
Az épület téglából épült, homlokzatán 10 cm szigetelés, nyilászárói műanyagból készültek, 3 rétegű hő- és hangszigetelt üvegezésűek. Elrendezése modern, tágas és világos terekkel.
A lakás meghatározó hangulatát a az igényesen kialakitott félemeleti nappali adja, napfényes, világos.
Az emelet galériás jelleggel van kialakitva.
Helyiségek 120 m2-en:
Földszint: Előszoba, előtér, nappali, hálószoba, közlekedő, konyha, fürdőszoba, wc.
Emelet: 2 hálószoba, közlekedő, fürdőszoba, wc.
Az ingatlan duplakomfortos.
Fűtés és melegviz biztositása kondenzációs gázkazánról történik, padlófűtéshez elvezetve.

Hernád település Dabas város szomszédságában található, az 5-ös főútvonalon keresztül pár percnyi autóútra. Ezen az útvonalon Budapest is könnyen elérhető. Az ingázók kényelmét a településen áthaladó vasútvonal is biztosítja, mely a közeljövőben korszerűsítve lesz, a gyorsabb utazás érdekében. A településen önkormányzat, általános iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő van. Minden más ami szükséges a mindennapi élethez, ügyintézéshez Dabason kivitelezhető, Pl. Kormányablak, bankok, Földhivatal, iskolák.

Keressen akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Hernád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644444


+36 70

Ingatlannet kód: NET6644444

Az általad megtekintett eladó hernádi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 131 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 204 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 686 260 Ft, ami a hernádi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Juhászné Andrea referens a Nagy Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644444. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hernád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.