star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Heves

  • 450 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 1 964 m²

    telek

Vételár:

180 millió Ft

Eladó ház Heves

  • 450 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 1 964 m² telek

  • Eladó ház Heves

  • 450m²


Ár:

180 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2005
Szintek
2
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eger és a Tisza-tó között, Közép-Kelet Magyarország területén, Heves városban ******** 2005-ben épült kúria jellegű ingatlan eladó. ********* Az ingatlan alsó szintjén helyezkednek el a közösségi terek: tágas konyha, nappali és étkező, fürdőszoba, szoba. Az emeleten szintén található 2 fürdőszoba, 6 szoba és konyha. Az ingatlan magas minőségű anyagokból készült, egyedi elképzelés alapján. A házban mind a 20 ajtó, 20 ablak műanyag hőszigetelt, az emeleten egyedi stílusos dizájn terasz található.
Az ingatlan ékessége a 11 x 4 méteres medence, melynek mélysége másfél méter, mozaik csempével kirakott és a ház mögött található. Mellette melléképület, zöldterület, amely kedvez a családi kikapcsolódásnak.
Az elektromos HÖRMANN kapuval ellátott garázs ad helyet, akár 4 autó beállásához. A telek körbekerített, az utcafront felől gyönyörű kovácsoltvas kerítés öltözteti az ingatlant.
Jelenleg a településen szállás lehetőség nem ismert, így akár üzleti céllal is megvásárolható. A környéken a Tisza-tó, Eger, Mátra, vadászati lehetőségek, a hamarosan megnyitó termálfürdő várja vendégeit - illetve a környéken számos termálfürdő és termálvíz megtalálható!

***** BUDAPEST, BALATON KÖRNYÉKI lakás - családi ház beszámítható ******

Heves kellemes kisváros, számos lehetőséggel: iskola, óvoda, bölcsöde, orvosi ellátás - ügyelet, üzletek, éttermek, műszaki boltok - újszerű sportcsarnok és sportpark. Egy éven belül átadásra kerül a Heves Városi Uszoda, Strand és Kemping egy teljes felújítás és bővítést követően. A Tisza-tó közelsége is szimpatikus lehet, mely 25 perc autóútra található.

Ingatlanirodánk megbízható ügyvédi háttérrel és teljeskörű pénzügyi szolgáltatással: Babaváró, CSOK, Fogyasztóbarát lakáshitel, Személyihitel - segíti ügyfelei ingatlanvásárlását. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.
Érdeklődni: Ádám Krisztina 06305135487


Elhelyezkedés

Heves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6572546


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hevesi családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 450 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 964 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 180 millió Ft, négyzetméter ára 400 000 Ft, ami a hevesi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572546. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Heves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.