star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Heves

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 040 m²

    telek

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó ház Heves

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 040 m² telek

  • Eladó ház Heves

  • 84m²


Ár:

19 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Hevesen 84 m2-es szoba + nappalis átlagos  állapotú családi házat, fa nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel:Az ingatlan jellemzői:- 1960-as években épült vegyes falazattal erős szigetelt alapra. A cseréptető jó állapotú, nem szorul felújításra. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet villanybojler. A konyha, étkező és kamrának külön bejárata van, de egy ajtó nyitásával egybe nyitható a többi helyiséggel. A konyha alatt egy kis, száraz pince is épült.- Az ingatlanban található helyiségek: szobák (16 m2 és 18 m2) parketta padlóburkolattal, nappali 19,25 m2 parketta  padlóburkolattal, előtér 8,75 m2 parketta  padlóburkolattal, fürdőszoba és WC 5 m2 járólap  padlóburkolattal, konyha és étkező 12,5 m2 járólap  padlóburkolattal, kamra 4,5 m2 járólap padlóburkolattal. - Az 1040 m2-es telken melléképületek ólak és egy tégla garázs is épült. Konyhakertnek vagy parkosításra is alkalmas a telek.A környék jellemzői:- Csendes nyugodt környék,mégis közel a város központhoz és a nagy bevásárló központokhoz. Iskolák, óvodák, bölcsődék, zene iskola, és az új uszoda. Hamarosan megnyílik a termálfürdő is, szabadidő parkkal, csónakázó tóval. Továbbá még van, gyönyörű sportcsarnok, műjégpálya, és játszó park a gyermekek számára, mind ez pár száz méterre az ingatlantól. Több orvosi rendelő, gyógyszertárak, és orvosi ügyelet is megtalálható. A helyi és környező városok ipari parkjai sok munkalehetőséget biztosítanak. A környékbeli gyárak ingyenes céges buszjáratokkal segítik a munkába járást. - Az ingatlant kisebb és nagyobb családoknak és idősebb házaspároknak is egyaránt ajánljuk./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Amennyiben az  182100249 eladó Hevesen családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Kamra
4.5m²
Konyha
12.5m²
Fürdőszoba
5m²
Előszoba
8.75m²
Szoba
19.25m²
Szoba
18m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Heves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618287


Az általad megtekintett eladó hevesi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 040 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 232 143 Ft, ami a hevesi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegedűs Csaba referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618287. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Heves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.