star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Heves

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 717 m²

    telek

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó ház Heves

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 717 m² telek

  • Eladó ház Heves

  • 82m²


Ár:

22 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1983
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Heves megye, Heves városban ****** 82 nm-es családi ház ***** eladó. Budapesttől 100 km-re található, könnyen megközelíthető. A ház 1983-ban épült, szilikát felhasználásával. Az ingatlan összközműves, két fajta fűtési lehetőséggel: vegyes és gázkazán - radiátoros -, külön kazánházban. A telek 717 nm-es, több melléképület is megtalálható rajta, pincével. A nyílászárókat már korszerűsítették. Ház helyiségei: 2 szoba, konyha, étkező, kamra, fürdő, wc, közlekedő, előszoba. A hideg burkolatok modern színhatással kerültek felújításra.

Heves, kellemes kisváros, számos lehetőséggel: iskola, óvoda, bölcsöde, orvosi ellátás - ügyelet, üzletek, éttermek, műszaki boltok - újszerű sportcsarnok és sportpark. Egy éven belül átadásra kerül a Heves Városi Uszoda, Strand és Kemping egy teljes felújítás és bővítést követően. A Tisza-tó közelsége is szimpatikus lehet, mely 25 perc autóútra található.

Ingatlanirodánk megbízható ügyvédi háttérrel és teljeskörű pénzügyi szolgáltatással segíti ügyfelei ingatlanvásárlását. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal és nézzük meg együtt.
Érdeklődni: Ádám Krisztina 06305135487


Elhelyezkedés

Heves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6590814


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hevesi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 717 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 279 268 Ft, ami a hevesi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590814. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Heves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.