star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Heves

  • 196 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 843 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó ház Heves

  • 196 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 843 m² telek

  • Eladó ház Heves

  • 196m²


Ár:

67 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.
Heves legnépszerűbb utcájában eladásra kínálok egy két generáció számára is kényelmes együttélésére alkalmas családi házat. A háznak két csodálatos fedett terasza van. A földszinten lévő terasz a kerthez csatlakozik, ahol a családi együttlétek a tavaszi, nyári időszakban csodás, meghitt pillanatok otthona lehet. Az alsó szinten két szoba, konyha és étkező található, kamrával és fürdőszobával. A földszintre és az emeletre külön oldalról, külön bejáratokon keresztül lehet bejutni ezáltal az életterek teljesen elkülönülnek. Az emeleten 3 szoba, konyhával és étkezővel, külön fürdőszobával és mellékhelyiséggel adhat otthont. Mindkét szinten találunk kamrát a konyhához külön helyiségként. A földszinten garázs és kazánház is található. Az ingatlan az elmúlt években teljesen új tetőt kapott. Az ingatlan kiváló befektetésnek és tökéletes családi otthonnak is. Jöjjön, nézze meg velem! Teljes körű ügyintézéssel segítem ingatlanvásárlásában.


Elhelyezkedés

Heves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640351


Az általad megtekintett eladó hevesi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 196 m², míg a hozzá tartozó teleké 843 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 341 837 Ft, ami a hevesi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Domboróczki Rita referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640351. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Heves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.