star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Heves

  • 465 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 637 m²

    telek

Vételár:

13,9 millió Ft

Eladó ház Heves

  • 465 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 637 m² telek

  • Eladó ház Heves

  • 465m²


Ár:

13 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

HATALMAS LEHETŐSÉG! Elképesztően hangulatos parasztházban Heves városában! LAKHATÁS, NYARALÓ vagy ÜZLETI VÁLLALKOZÁS céljaira is megoldást nyújtó ingatlan.



2011-ben TELJES FELÚJÍTÁST, stílusos átalakítást végeztek el az ingatlanon, hangulatos kis házzá alakítva azt, ami BEFEKTETÉSNEK sem utolsó. A ketté osztott, mégis egyben nyitható lakrész, FÜGGETLEN BEJÁRATOKKAL teszi még vonzóbbá ezt a házat. Csendes szolgáltató tevékenységre, stúdiónak, vagy egyszerű átalakítással akár családi otthonnak is használható az ingatlan.



Az épületben FA NYÍLÁSZÁRÓK találhatók, az utcafronti ablakokhoz ZSALUGÁTEREK tartoznak, járólap, és LAMINÁLT PARKETTA burkolatok mindenhol, a teljesen felújított mosdó szolgálja a kényelmet. A ház vidám parasztház hangulatát árasztja mindenhol, mosolyt csal az arcunkra.



A házikó kiemelt figyelmet kapott a felújításkor, új burkolatokat, új ERESZCSATORNÁT, illetve új KÜLSŐ SZIGETELÉST kapott. Az épületet gondozott járda veszi körül, az udvarban a GÁZ CSATLAKOZÁS és CSATORNA kapcsolat biztosított, így minden adott a kényelmes élethez.



Télen csodás meleg érzést nyújt majd a CSERÉPKÁLYHA, a két HŰTŐ-FŰTŐ MIDEA KLÍMA a kényelmünket szolgálja, és még egy kis hangulatos TEATŰZHELY is rendelkezésünkre áll. Biztonságban szeretné érezni magát? Ezt az ELEKTROMOS NAGYKAPU és a belülről is nyitható KAMERÁS KISKAPU maximálisan biztosítja számunkra. A településen belül minden szolgáltatás elérhető közelségben megtalálható.



Folyamatosan tisztán és karbantartott szép kerttel, termő gyümölcsfákkal, és virágokkal. Gondozott környezettel rendelkezik az ingatlan.



FŐBB TÁVOLSÁGOK: Heves Autópálya lehajtó - 20 km, Eger - 45 km, Gyöngyös - 40 km, Jászberény - 36 km, Tisza a Kiskörei víztározó - 25 km, Budapest - 115 km.



Ez egy RITKA LEHETŐSÉG, hogy birtokba vegye ezt a varázslatos kis parasztházat Heves városában, ahol számos szolgáltatás és fejlesztés zajlik.

Tegyen ajánlatot, míg még elérhető az ingatlan!


Elhelyezkedés

Heves, Álmos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640908


Az általad megtekintett eladó hevesi (Álmos utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 465 m², míg a hozzá tartozó teleké 637 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 13,9 millió Ft, négyzetméter ára 29 892 Ft, ami a hevesi átlaghoz képest 88%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csorba Anett referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640908. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Heves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.