star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület, Máriaremete

  • 174 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 589 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület, Máriaremete

  • 174 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 589 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület, Máriaremete

  • 174m²


Ár:

139 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1988
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Máriaremetén családi ház eladó! A kedvező adottságú, önálló, 174 nm-es családi ház egy 589 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan beosztása: A földszinten található egy teraszkapcsolatos, tágas nappali kandallóval, külön étkező, konyha, kamra és egy fürdő. Az emeleten két szobát alakítottak ki gardróbbal és egy fürdővel. Az alagsorban egyállásos garázs, tárolóval. További pakolási, tárolási lehetőség az udvari, különálló épületben. Családosoknak, összeköltözőknek ajánlom az ingatlant, némi felújítás és korszerűsítés után egy szép otthon lehet belőle. A lokáció kedvező, kirándulási, sportolási lehetőség a közeli erdőkben. Buszközlekedés:157, 157A, 57, 257 Az adatok tájékoztató jellegűek. English: Family house for sale in Máriaremete! The 174 sqm detached house is situated on a 589 sqm plot. Layout of the property: On the ground floor there is a spacious living room with a fireplace, a separate dining room, a kitchen, a pantry and a bathroom. Upstairs there are two bedrooms with a walk-in closet and a bathroom. In the basement there is a single garage with storage. Additional parking and storage in the separate building in the yard. I recommend the property to families, people moving in together, after some renovation and modernization it could be a nice home. The location is favorable, hiking, sports facilities in the nearby forests. Bus:157, 157A, 57, 257 The data is for information only.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Máriaremete


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6657727


Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6657727

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, máriaremetei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 174 m², míg a hozzá tartozó teleké 589 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 798 851 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lakatos Mária referens a Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657727. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Máriaremete ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.