star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 225 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 116 m²

    telek

Vételár:

280 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 225 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 116 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 225m²


Ár:

280 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Örök panorámás ház Remete-kertvárosban

A II. kerületben eladóvá vált egy 1930-ban épült ház, amely egy gyönyörű telken áll és örök panorámás kilátást nyújt, amelyet
ajánlom elsősorban családosok és befektetők számára. A masszív alapokra épült ház három szintes, nappali plusz négy szobás.
A szuterén szinten mosókonyha, autószerelő műhely és egy több állásos garázs található.

Sarokteleken helyezkedik el az ingatlan, két külön bejárattal. Tágas terek jellemzik, hatalmas terasszal ami ideális helyszín lehet szabadidős tevékenységekhez is. Nem utolsó sorban, 3 méteres a belmagasság.Itt megvalósíthat mindent, álmai, elképzelései szerint. A ház elektromos kapuval van ellátva, mely biztonságosabbá teszi az otthont.

A telek 1116 négyzetméter, patináns, zöld környezetben vagyunk, ősfákkal körbevéve. Infrastruktúra kiváló, vasútállomás 5 perc sétára elérhető, közelben bevásárlási lehetőségek, iskola óvoda.

A Duna House teljes kínálatával állok rendelkezésére, vevőink számára a szolgáltatásunk ingyenes. Megbízható ügyvédi háttér, hitelszakértők.

Egyeztessünk időpontot, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Bükkfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619720


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619720


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Bükkfa utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 116 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 280 millió Ft, négyzetméter ára 1 244 444 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Papdi Attila referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619720. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.