star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület, Aranyhegy

  • 268 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 526 m²

    telek

Vételár:

370 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület, Aranyhegy

  • 268 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 526 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület, Aranyhegy

  • 268m²


Ár:

370 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

III. Aranyhegyen ÖRÖKPANORÁMÁS, belső medencés, hét szobás CSALÁDI HÁZ ~1500 nm-es telekkel eladó.
Az Aranyhegy délnyugati lejtőjén, csendes mellékutcában elhelyezkedő, 2012-ben teljeskörűen felújított, újszerű állapotú, napfényes, rendkívül tágas, hatalmas terekkel bíró ingatlan nagy, panorámás teraszairól csodás kilátásban gyönyörködhetünk.
A szerkezetileg kitűnően megépített ingatlan nappali szintjéhez hatalmas teraszok kapcsolódnak, a ~80 nm-es nappali-konyha-étkező együtteséből közvetlenül is, ill. a hozzá kapcsolódó ~50 nm-es teraszról is élvezhetjük a zavartalan panorámát. A hátsó, ~100 nm-es terasz a gyümölcsfákkal beültetett, gyepesített, hangulatos kertben folytatódik. Ezen a szinten találunk még két kényelmes hálószobát, zuhanyzóval felszerelt fürdőszobát és vendégmosdót is. A kényelmes, - impozáns kovácsoltvas korláttal ellátott, az ablakoknak köszönhetően világos - belső lépcsőházban juthatunk fel a három hálószoba szintjére, itt a minden igényt kielégítő fürdőszoba mellett az intim fekvésű, panorámás terasszal bíró szülői hálószobából külön járható gardrób is a lakók kényelmét szolgálja. A rendkívül tágas két lakószintet kiegészíti a beépített, teljes értékű, klimatizált manzárd szoba, ami tökéletes lehetőség lehet az elvonulásra, kikapcsolódásra.
A ház lakószintjei alatt találjuk a 26 nm-es belső medencével ellátott, terasz- és kertkapcsolattal kialakított szintet finn szaunával, mosókonyhával, kazánházzal, tároló helyiségekkel és a két gépkocsi tárolására alkalmas ~50 nm-es garázzsal.
Az ingatlan teljeskörű felújítása során kicserélték a nyílászárókat, felújították a tetőt, hőszigetelést kapott az épület, szép, új konyhát és fürdőszobákat alakítottak ki ízléses burkolatokkal. A ház fűtését Viessmann kazán biztosítja radiátoros és padlófűtéses hőleadással, a szobákban klíma gondoskodik a hűtésről, kamera- és riasztórendszer, automata öntözőrendszer (esővízgyűjtővel), távirányítású elektromos kapuk teszik kényelmessé a lakhatást.
Az ingatlan kítűnő választás a kellemes, világos, tágas tereket kedvelő, a csendes, kertvárosi zöldövezetben élni kívánó, mégis a város közelségét igénylő családoknak.
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Aranyhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6511982


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6511982

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, aranyhegyi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 268 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 526 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 370 millió Ft, négyzetméter ára 1 380 597 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Pleszkán Andrea referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6511982. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Aranyhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.