star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 584 m²

    telek

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 584 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 85m²


Ár:

37 500 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Megvételre Kínálok Aranyhegyen Egy Felújítandó, 85 M2-Es, 3 Szobás, 1 SZINTEs, NAPFÉNYEs, CSENDEs, Kertkapcsolatos, Jó Elosztású Házat Kocsibeállóval!

Rendkívül zöldövezeti környéken található, egy 1980-as években épült, tégla építésű, cseréptetős, egy szintes kivett lakóház. Telek mérete 584 m2 kerítéssel leválasztott. Fontos Tudni, Hogy Osztatlan Közös Tulajdon! Egy hatalmas területen van kb. 15 társtulajdonos. Ez az ingatlan lekerítve önállóan eladó!
Nem Hitelezhető, mivel nincs ügyvédi megosztásuk és nem is lesz.

Déli fekvésének köszönhetően mondhatni egész nap szép napfényes, világos.

Az ingatlan felújítandó állapotú, jelenleg lakott. Víz, villany, emésztő bent van, gáz az utcában. Szobái egybe nyílóak, jó méretűek. Étkezős konyhájából közvetlen kijárat nyílik hátra a kert fele, mely gyönyörű zöld, csendes, nyugodt. Fürdő egyben található a wc-vel. A konyhában található egy kamra is, mellette pedig a kazánház, valamint egy külön szoba oldalt. Fűtése vegyestüzelésű kazánnal, valamint fatüzelésű kályhával történik jelenleg, mely korszerűsíthető. Rezsije nagyon alacsony.

Per és tehermentes az ingatlan, két tulajdonosa van és megállapodás szerint birtokba vehető!

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető busz és vonat. A közelben megtalálható Lidl, Csillaghegyi fürdő, Csillag Center, Praktiker, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van!

Felkeltettem az érdeklődését és egy jó elosztású, lehetőségekben gazdag házat szeretne vásárolni zöldes, nyugodt környéken?!
Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Irányára 37.5 Millió Forint!

A környékről:

Zöldövezeti


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Aranyhegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641463


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641463

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Aranyhegyi út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 584 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 441 176 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 60%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oszter Károly referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641463. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.