star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 137 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 513 m²

    telek

Vételár:

134,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 137 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 513 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 137m²


Ár:

134 999 000 Ft

Építés éve
2002
Szintek
2
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Csillaghegy csendes utcájában kínálok megvételre egy 513 nm-es, két utcára nyíló telken épült, két önálló lakrészként funkcionáló ingatlant!

A telken két épület helyezkedik el, "L" alakban, külön mérőórákkal és külön bejáratokkal. Természetesen az épületek igény szerint össze is nyithatok, így egy nagy 5 szobás családiházat kapunk.

Az építményekről röviden:

Az új épület 2002-ben épült, az akkor használt technológiával , Porotherm 30-as téglából, kombicirkó fűtéssel, radiátoros hőleadással. Alapterülete 47 nm, itt egy tágas nappali-konyha és egy sarokkádas fürdőszoba lett kialakítva, a tetőtér 36 nm (hasznos 29nm), ezen a szinten két szoba és egy gardrób található.

A régi épület a 1930-as évek környékén épült, belső állapota átlagosnak mondható, de műszakilag felújítandó.
A ház részben alápincézett, fafödémes, cserépfedéssel, alapterülete 45 nm, 2 szoba összkomfort beosztású.

A telek 513 nm, két utcára nyílik, segítve az elszeparáltságot két generáció költözése esetén, illetve 2 gépkocsi parkolása is megoldható.

Az ingatlan per és tehermentes,
birtokba adás minimum 3 hónap.

Várom megtisztelő hívásukat, a hét bármely napján.

A környékről:

Csendes, barátságos mellékutca, jó közlekedéssel.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Árpád út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620460


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620460

Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Árpád út) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 137 m², míg a hozzá tartozó teleké 513 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 134,99 millió Ft, négyzetméter ára 985 394 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lovas László referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620460. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.