star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület, Békásmegyer-Ófalu

  • 104 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület, Békásmegyer-Ófalu 1. kép

Eladó ház Budapest, III. kerület, Békásmegyer-Ófalu

  • 104 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Budapest, III. kerület, Békásmegyer-Ófalu

  • 104m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Erkély, terasz mérete
20 m²

Az ingatlanról:

Akik Budapesten szeretnek élni, mégis jó levegőn, csendes, nyugodt, biztonságos kertvárosi környezetben azoknak, ezt a környéket ajánlom. Békásmegyer-Ófalu a fővárosban talán az egyetlen többé-kevésbé épen megmaradt falu.  Egész évben tiszta, Pilisből érkező friss levegő. Erdő, séta útvonalak, túraösvények a közelben.

A környék infrastruktúrája: iskolák, óvodák, bölcsődék, játszótér, élelmiszerboltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, állatorvos, posta séta távolságra. Auchan, OBI, Fressnapf, Metro, Lidl, Aldi autóval 5 percen belül. Az M0-ás 5 perc, a belváros 30 perc. Busz végállomás kb. 300 méter, HÉV megálló 8-10 perc, éjszakai járat.

 

Ez az ingatlan 2 darab különálló épületből áll, így két generációnak is teljesen alkalmas, de egybe is nyitható. A saroktelek gépjármű forgalomtól mentes zsákutcában található. Akik befektetést keresnek és házat is azoknak is tökéletes, az egyikben lakik, a másikat kiadja😊

A nagyobbik épületet az előző tulajdonos 2003-ban építette újjá az alapoktól. Ezt a házat a nagy terek jellemzik így 3 szobából áll két szinten, dupla komfortos, cirkó fűtéssel, bruttó kb. 104nm.

A kisebbik épületet nemrég újítattuk fel, csak a főfalak maradtak meg, egyedi megoldásokkal, nappali + 2 hálószobás kis házzá. Ide a gázt nem vezettettük be, egyedi és gyönyörű cserépkályha és elektromos fűtés adja a meleget illetve Ariston villanybojler a melegvizet. Homlokzati szigetelés illetve a tető dupla szigetelést kapott a rezsicsökkentés érdekében. Előszoba tetején kis teraszt alakíttattunk ki két fő részére kényelmes. A kertben nyitott kocsibeálló lett kialakítva. Itt van pár befejezetlen tétel ami az új tulajdonosra vár.

A kisebbik épület 39.900.000Ft a fenti 69.9MFt-os áron felül. Együtt és külön-külön is eladóak. Egyedi cserépkályha + 2MFt a vételáron felül!


Elhelyezkedés

1038, Budapest, III. kerület, Békásmegyer-Ófalu, József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6587503


+36 20

Ingatlannet kód: 6587503


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, békásmegyer-Ófalui (József utca ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 104 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 672 115 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Krisztián hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587503. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Békásmegyer-Ófalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.