star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 225 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 531 m²

    telek

Vételár:

260 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 225 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 531 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 225m²


Ár:

260 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Budapest, III. kerületben örök panorámás, belső három szintes, önálló kertes ház saját telekkel eladó. Központi elhelyezkedés mellett, de még is egy csendes-mellék utcában, több terasszal rendelkező, teljeskörűen felújított , téglából épült, szigetelt, családi-ház 531 nm-es parkosított telken.Az elmúlt évek során számtalan felújítás zajlott az ingatlanban és a telken is: teljeskörű kamerarendszer beépítése, hő és hangszigetelt nyílászárók kialakítása az egész házban, kondenzációs kazán és okos bojler beépítése, a ház tetőszigetelése-bramac cserép kiépítése, hideg-meleg burkolatok cseréje, teraszok felújítása az erkéllyel karöltve, emellett családi kedvezmény igénylése, önkormányzat által hitelesítve, ami alacsony rezsiköltséget vonz maga után.A kert folyamatos gondozása, karbantartása, illetve kinti grillező és tároló kialakításra került.Számtalan jó tulajdonsága mellett, reggeltől-estig napfény járja át az ingatlant, bármelyik teraszról gyönyörködhetünk a budai és dunai örök-panorámában , de a Rókahegy nyújtotta természetei adottságokban is.A házhoz tartozik önálló 2 kocsibeállós, elektronikus garázs, elektromos kapukkal és külön 3 kültéri parkoló is, amely a vételár részét tartalmazza.Iskolák, óvodák, gyógyszertárak, boltok a közelben, tömegközlekedési szempontból is ideális, minden egy karnyújtásnyira.3 külön bejáratának köszönhetően több generáció számára is alkalmas, de családosoknak, fiatal pároknak is egyaránt jó választás.
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: HZ077550


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6524449


+36 30

Ingatlannet kód: NET6524449


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 531 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 260 millió Ft, négyzetméter ára 1 155 556 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524449. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.