star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 240 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 642 m²

    telek

Vételár:

349 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 240 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 642 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 240m²


Ár:

349 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A családi és társasház építésekben a legmagasabb műszaki és belsőépítészeti minőséget képviselő Optima házak következő beruházása, a főváros egy nagyon szép területén, Aranyhegyen, a Budapest III. kerületben kerül megvalósításra.Az örök panorámás ingatlan egyik jellemzője, hogy Aranyhegy legdinamikusabban fejlődő részén, új építésű - gyönyörű családi és ikerházakkal körülvett - övezetben helyezkedik el.Az ingatlan a 219-es autóbusz Óarany utcai megállójától 70 méterre található.A telekingatlan teljes mérete 1442 nm, amelyen egy családiház és egy ikerház kerül kialakításra.A családiház nettó 185 nm, amelyhez 55 négyzetméter burkolt terasz és egy 27 négyzetméteres zöldtetős terasz, valamint egy 643 négyzetméteres kertrész tartozik.Családi ház alaprajzi beosztása:Garázsszint: Dupla garázs, gépészet, és lépcső az emeletre.A földszinten található a nappali, mérete az egybenyitott közlekedővel együtt 49nm, illetve innen közelíthető meg a 22 nm-es örök panorámás földszinti terasz, illetve a 6,5 nm-es hátsó terasz. Szintén a földszinten található a szülői háló, gardróbhellyel kialakítva, és az egybeépített szülői fürdővel. Szintén a szülői hálóból érhető el a közel 5 nm-es földszinti hátsó terasz. Ezen felül van még egy külön wc, illetve a bejárattal szemben kapott helyett a húzott karú üvegkorláttal ellátott emeletre vezető lépcső.Az emeleten három szoba található, melyek mindegyikéhez külön gardrób került kialakításra. Két hálóból közelíthető meg az örök panorámás 21 nm-es terasz. Szintén az emeleten van egy nagyméretű fürdőszoba, és egy különálló WC is.Felhasznált anyagok, melyek a fejlesztőtől megszokott legmagasabb termék-minőségek, amik az alapár (beruházás) részét képezik:Hőszivattyú (hűtés fűtés), mennyezet illetve padló.Garázs fűtött (padló)Napelem előkészítésRészben okos otthonNyílászárók 3 rétegű üveg, tiszta fa nyílászárókBejárati ajtók tiszta faVilleroy vagy Duravit vagy hasonló minőségű fajanszokHansgrohe vagy Grohe csaptelepekAutomata redőnyrendszerekSzúnyoghálók, pliszé szúnyoghálókminimum. 4 db konnektor hálókban (+elektronikai kiállások úgy mint tv. stb.)minimum. 6 db konnektor nappaliban (+elektronikai kiállások úgy mint tv. stb.)minimum. 6 db konnektor a konyhában.Tervek után flexibilis alaprajzok (gépész felfűzéseknek statikának, illetve a nyílászáróknak maradniuk kell, különben a belső falak változtathatóak, ha erre időben kerül sor).A belső építészeti termékek (parketta, fajansz, csaptelepek, hideg-burkolatok) természetesen kredtitálható, illetve debitálható termékek.Elektromos autó töltő kiállásA házak szigetelésének, illetve már az alapból nagyon alacsony energia igényű hőszivattyújának köszönhetően, a napelem kiépítésével a teljes ház működtetése, rendkívül alacsony szintre kerülhet.Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik.Várható átadás 2024 I. negyedév.Részletes műszaki tartalomért, vagy megtekintéssel kapcsolatban várjuk megtisztelő hívását.

Irányár: 349000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ060714


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618782


+36 30

Ingatlannet kód: NET6618782


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 642 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 349 millió Ft, négyzetméter ára 1 454 167 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618782. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.