star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

57,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 75m²


Ár:

57 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1973
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Tisztelt Vevők!

PANORÁMÁS TELKEN BŐVÍTHETŐ CSALÁDI HÁZ A III. KERÜLET KIEMELT RÉSZÉN!

Egy 2 szintes 55 nm-es alap területű, önálló családi ház tetőtér beépítési lehetőséggel a Csillaghegyi strand közelében a Rókahegyi úton.Az ingatlan jelenleg amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkezik ,de igény esetén a tetőtérben még 2 szoba kialakítható 75 nm-re növelve ezzel a hasznos alapterületet. A telek elhelyezkedésének köszönhetően nagyon szép panorámás kilátást biztosít ,valamint a ház oldalsó részénél elhelyezkedő kertben kialakításra került egy kisebb medence és lekerítésre került egy grillezésre alkalmas rész is.A ház külső homlokzata jó állapotú különösebb felújítást nem igényel a belső rész átlagos állapotúnak tekinthető egy erősebb ráncfelvarrás, esztétikai felújítás kieszközölhető. Műszaki szempontból részleges felújítást igényel a fűtés rendszer a közel múltban lett javítva, az elektromos hálózat igényel némi modernizálást, de jelenleg is minden hibátlanul működik.Fűtése gáz cirkó, minden egyéb közmű víz, gáz, villany egyedi fogyasztás után kerül elszámolásra.A környék kiemelt ellátottsággal és közlekedési feltételekkel rendelkezik a közelben több kisebb kávézó, TESCO bevásárló központ, boltok, cukrászdák , valamint a Csillaghegyi strand található. A csillaghegyi HÉV szintén kocsival 4,gyalog 13 perces sétatávolságon belül megközelíthető, ahonnan 21 perc alatt találjuk magunkat a belvárosban.

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Amennyiben hirdetésem felkeltett érdeklődését kérem hívjon, akár hétvégén/esti órákban is a 06-20-800-92-57-es telefonszámon vagy írjon a juhasz.akos@dh.hu email címre.

R:HZ016558


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655213


+36 20

Ingatlannet kód: NET6655213


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 57,9 millió Ft, négyzetméter ára 772 000 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Ákos referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655213. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.