star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ipolyvece

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 217 m²

    telek

Vételár:

6,9 millió Ft

Eladó ház Ipolyvece

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 217 m² telek

  • Eladó ház Ipolyvece

  • 61m²


Ár:

6 900 000 Ft

Építés éve
1923
Szobák száma
2
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Ipolyvece központjában felújítandó parasztház eladó!
1920-as években épült 61 m2 hasznos alapterületű vegyes falazatú ház kellemes stílusú, de kívül-belül felújításra szorul. A közművek közül új villanyóra van a házban, víz és csatorna a telken belül. A fűtés kályhákkal, vagy egyéb alternatív módon megoldható. A házba 20 m2-es nyitott verandáról jutunk, felépítése a klasszikus parasztház- középső konyha, jobbra- balra a két szoba. A ház még a palóc építészet klasszikus jegyeit is tükrözi, de az előző tulajdonos megkezdte a felújítását. A teljes tetőszerkezet cseréje megtörtént. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Belső átalakítások már elkezdődtek és a ház végében a fürdőszoba kialakítása is.
Felújítását követően kellemes otthon, vagy vendégház válhat belőle. A közelében már több hasonló házat nagyon szépen felújítottak. A hozzá tartozó telek összesen 2217 m2,még 86 m2-es épülettel bővíthető, több hrsz-on szerepel, de egybefüggő terület, alsó végén kis patak folyik keresztül. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
A faluban élelmiszerüzlet, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár található. A vasútállomás kb.500 m-re, a buszmegálló 100 m-re van. Budapest 80km, Vác 40 km, Balassagyarmat 20km távolságra található.
Ipolyvece a szlovák határ, az Ipoly folyó közvetlen közelében fekszik. Az Ipoly–völgye természeti kincsekben bővelkedik, növény- és állatvilágát sok egyedi, ritka és védett faj gazdagítja. Lakói szorgalmas, dolgos emberek a bogyós gyümölcstermesztés hazájának tekintik . A község életét egész évben végig követik a különböző kulturális, hagyományőrző és sport rendezvények. Ha a természet csendjére, nyugalmára, kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja! A településen falusi CSOK igénybe vehető.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Ipolyvece


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6527853


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6527853

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ipolyvecei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 217 m². További jellemzői: az építés éve 1923, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 6,9 millió Ft, négyzetméter ára 113 115 Ft, ami az ipolyvecei átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Roza Ildikó referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6527853. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ipolyvece ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.