star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ipolyvece

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 355 m²

    telek

Vételár:

12,9 millió Ft

Eladó ház Ipolyvece

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 355 m² telek

  • Eladó ház Ipolyvece

  • 70m²


Ár:

12 900 000 Ft

Építés éve
1965
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Ipolyvece csendes részén önálló családi ház eladó!
1965-ben épült 70 m2 hasznos alapterületű tégla falazatú ház statikailag nagyon jó állapotú, de kívül-belül felújításra szorul. A közművek közül villany, víz és csatorna van bekötve, gáz az utcában. A fűtés kályhákkal, vagy egyéb alternatív módon megoldható, egy jó állapotú cserépkályha van beépítve. A déli fekvésű házban elől két világos nagyszoba, egy kisebb szoba, konyha, kamra, előszoba és fürdőszoba található. A tulajdonos megkezdte a felújítását: a tetőszerkezet javítása, átlécezése és újra cserepezése megtörtént, új csatornarendszert és kéményt építettek ki. A falak hibáit kijavították, az épület kiürítésre, kitakarításra került, per, teher és igénymentes.
Felújítását követően kellemes otthon, vagy vendégház válhat belőle. A közelében már több hasonló házat nagyon szépen felújítottak. A hozzá tartozó telek összesen 2355 m2, szabálytalan alakú, jelenleg egy része használatra át van adva. Mögötte kiserdő, rét és az Ipoly folyó patakja folyik.
A faluban élelmiszerüzlet, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár található. A vasútállomás kb.500 m-re, a buszmegálló 100 m-re van. Budapest 80km, Vác 40 km, Balassagyarmat 20km távolságra található.
Ipolyvece a szlovák határ, az Ipoly folyó közvetlen közelében fekszik. Az Ipoly–völgye természeti kincsekben bővelkedik, növény- és állatvilágát sok egyedi, ritka és védett faj gazdagítja. Lakói szorgalmas, dolgos emberek a bogyós gyümölcstermesztés hazájának tekintik . A község életét egész évben végig követik a különböző kulturális, hagyományőrző és sport rendezvények. Ha a természet csendjére, nyugalmára, kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja! A településen falusi CSOK igénybe vehető.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Ipolyvece


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6538578


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6538578

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ipolyvecei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 355 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 12,9 millió Ft, négyzetméter ára 184 286 Ft, ami az ipolyvecei átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Roza Ildikó referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538578. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ipolyvece ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.