star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 218 m²

    telek

Vételár:

35,75 millió Ft

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 218 m² telek

  • Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 53m²


Ár:

35 750 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Újpest egyik legszebb kertvárosi részén, fákkal szegélyezett, csendes mellékutcában, előkertes, önálló családi ház eladó.

A ház szerkezete épp, de felújítást igényel. Jelenleg egy tágas előszobával, 2 külön nyíló szobával, konyhával, kamrával és fürdőszobával rendelkezik. A tető fa födémes, cserép héjazatú. A felújítások során akár, bővítésre is van lehetőség, az építési szabályozás szerint 30% a beépíthetőség, így akár az alapterület is tovább növelhető. A telek 218nm-es, rendezett, autóbeállási lehetőség is biztosított, valamint egy kisebb ráfordítás után, a már szerkezet kész garázs és a jelenleg használaton kívüli szerelőakna ismét használatba vehető.

A vételár készpénzes vásárlás, 1 hónapon belüli kifizetés esetén érvényes.

A közelben megtalálható a 147, 30, 230, 30A, 122E busz megállója, a környék intézményi ellátottsága is kiváló, iskola, óvoda, orvosi rendelő is séta távolságon belül található.

A központ, valamint az M0-ás autóút is rövid időn belül megközelíthető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Megyer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6609310


+36 70

Ingatlannet kód: NET6609310


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Megyer) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m², míg a hozzá tartozó teleké 218 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 35,75 millió Ft, négyzetméter ára 674 528 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant IL Quarto Studio Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609310. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.