star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 83 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 362 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 83 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 362 m² telek

  • Eladó ház Budapest, IV. kerület

  • 83m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
1958
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Újpesten, kertvárosi környezetben, jó állapotú, 364nm-es saroktelken elhelyezkedő önálló családi ház eladó.

Az ingatlant az utóbbi években folyamatosan karbantartották, az utolsó nagyobb felújítás során kicserélték a villany- és vízvezetéket. Beépítették a verandát és korszerű, műanyag keretes thermo üveges nyílászárókat tettek be. A szobákban jó állapotú fa parketta található, a többi helyiséget járólappal burkolták. A fürdőszobában épített zuhanyzót alakítottak ki. A konyhában beépítésre került egy hűtő - fűtő split klíma is.

A ház mellett közvetlen található egy nyári konyha, amely kisebb ráfordítás után teljesen egybe nyitható a házzal, így a hasznos alapterület tovább növelhető.

A telken belül továbbá, rendelkezésre áll egy 12,5nm-es tároló is, autóbeállási lehetőség biztosított.

Az ingatlan tulajdoni viszonya rendezett, átadási ideje 90-120nap!

Pár perc sétatávon belül Praktiker, Tesco, iskolák, óvodák, gyógyszertár, boltok, éttermek, egyéb szolgáltatók és szolgáltatások, parkok mind fellelhetők.

A közelben megtalálható a 147-es, 30, 196-os és a 204-es buszmegállója. Újpest központ és az M3-as metróállomás busszal pár perc alatt elérhető. A belváros és az M0 autóút egyaránt rövid időn belül megközelíthető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

Hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Újpest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622898


+36 70

Ingatlannet kód: NET6622898


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Újpest) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 362 m². További jellemzői: az építés éve 1958, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 083 133 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant IL Quarto Studio Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622898. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.