star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jánossomorja

  • 131 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 424 m²

    telek

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó ház Jánossomorja

  • 131 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 424 m² telek

  • Eladó ház Jánossomorja

  • 131m²


Ár:

39 500 000 Ft

Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cserépkályha

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 188
Jánossomorján az osztrák határ közelében megvételre kínálok egy 60-as években épült parasztházat. Az ingatlan felosztása: előtér, konyha, étkező, 3 szoba, közlekedő, 2 kamra, fürdőszoba és WC. Az ingatlan kiváló állapotban van a korához képest (megtörtént a nyílászárók cseréje, jó az alapszerkezet), de igény esetén pár dolog felújításra szorul. Nyílászárói fából készültek, 3 rétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Fűtéséről 2 nagyméretű cserépkályha gondoskodik, de lehetőség van a gázfűtés bevezetésére is. Az ingatlan alatt egy kb. 100 m2-es pince található. Az 1424 m2-es telek hosszúkás, melléképületekkel teli, így kiválóan alkalmas gazdálkodásra és állattartásra egyaránt. Az ingatlan két utcafrontról megközelíthető. A ház elosztásának köszönhetően kiválóan alkalmas két generáció együttélésére (2 külön bejárat van), ezáltal tökéletes választás befektetésre is, hisz két lakrészt lehet kialakítani. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, így azonnal birtokba vehető. Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon 06709484966, vagy írjon e-mailt a westsidecredit@gmail.com címre. Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Jánossomorja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6490643


West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jánossomorjai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 131 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 424 m². További jellemzői: a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 301 527 Ft, ami a jánossomorjai átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant West Side Hitel és Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6490643. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jánossomorja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.